Soldiers Of Odinin kerhotiloja tulitettu viime yönä – Tiloja kohti ammuttiin yhteensä neljä laukausta

Nykysuomen haastattelema Soldiers Of Odinin edustaja kertoi iskun tulleen täysin yllätyksenä.

Poliisin tekniikka on tehnyt tutkimuksia yön aikana kerhon tiloissa. Soldiers Of Odinin edustajan mukaan paikalta oli poistunut Opel Kombon mallinen ajoneuvo jossa oli Ruotsin rekisteritunnukset, ajoveuvon merkistä ei ole täyttä varmuutta.

Poliisilla on epäiltynä useita henkilöitä tapahtumaan liittyen,  Nykysuomen saamien tietojen mukaan epäiltyjä tekijöitä on ainakin 4 henkilöä. Poliisi ei ole kertonut henkilöiden kansallisuutta.

Soldiers Of Odinin Perustaja Mika Ranta päivitti facebookkiin yöllä seuraavasti:

”Kemin Soldiers Of Odin kerhotiloja kohtaan ammuttiin 4 laukausta. Ei henkilövahinkoja. auto oli valkoinen mondeo ja ruotsin kilvet. Pihalla oli tapahtuma aikaan jäseniä mutta ei osunut onneksi jäseniimme. Kaikkia asiasta jotain tietäviä ottakaa yhteyttä.”

Poliisin tiedote Klo 11:09

Kemin Koivuharjussa ammuttiin laukauksia lauantai-iltana 2.9. puoli yhdeksän aikaan. Laukaukset ammuttiin autosta ja ne oli kohdistettu pysäköityihin autoihin. Osa laukauksista sai kimmokkeen osuen vieressä olevaan rakennukseen.

Tapauksella on silminnäkijöitä ja poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton sekä epäillyt puolenyön jälkeen. Kiinniotettuna on rikoksiin liittyen neljä henkilöä. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena, ampuma-aserikoksena sekä vahingontekona.

Artikkelia päivitetty klo 11:09 poliisin julkasemalla tiedotteella

 

16 thoughts on “Soldiers Of Odinin kerhotiloja tulitettu viime yönä – Tiloja kohti ammuttiin yhteensä neljä laukausta

  • 3.9.2017 at 11:30
    Permalink

    ”Kerhtiloja” viittaa useampaan tilaan. Onko siis Kemis Odineilla useampia tiloja vai onko kyse siitä etteivät Odinit osaa suomea?

    Reply
    • 3.9.2017 at 12:24
      Permalink

      Vai olisiko kyse siitä, että et itse osaa täysin suomea? Kerhotila sanasta käytetään ihan yleisesti monikkoa vaikka kyse olisi yhdestä ainoasta kerhotilakokonaisuudesta. Ymmärsitkö??

      Reply
    • 3.9.2017 at 12:32
      Permalink

      Eikös tiloilla ja tiluksilla jne monesti puhuta monikossa? On mullaki tilat missa laittelen crossia ja autoa ja duunihommia ja seon vain yks talli?

      Reply
      • 3.9.2017 at 14:34
        Permalink

        Ei ketään kiinnosta sun tallis.

        Reply
        • 4.9.2017 at 15:08
          Permalink

          muita kiinnostaa se ettet käsitä suomalaisia sanoja 😀

          Reply
    • 3.9.2017 at 13:32
      Permalink

      Ei juma … 😀 ..
      Kunnon provoa !

      Reply
    • 3.9.2017 at 21:51
      Permalink

      Sillon kun puhutaan kerhotiloista, viitataan kokonaisuuteen jossa on useampi huone/oleskelutila… Jos kerhotiloissa olisi vain yksi huone/oleskelutila, niin oikea ilmaisu olisi kerhotila…

      Reply
  • 3.9.2017 at 12:44
    Permalink

    Saivartelua, kun ei ole muuta tietoa asiasta.

    Reply
  • 3.9.2017 at 13:18
    Permalink

    Poliisi tutkii vaaran aiheuttamisena?? Matut kun poltti matukeskuksessa, savukalasalaattinsa mikroaaltouunissa, niin poliisi tutki asiaa terroristisena kaasuhyökkäysenä??? Missä on tasaarvoinen kohtelu???

    Reply
  • 3.9.2017 at 13:26
    Permalink

    Nimimerkki ”Kerhotilaa” suorittaa kommentissaan perinteikkään vihervassari-trollauksen.. puhe ja kommentointi viedään tarkoituksella pois aiheesta. Kysehän oli siis Ampuma-ase rikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta… mutta kommentointi vietiin heti alkuun sanamuotoihin ja niiden käsittelyyn, jotta varsinaisen uutisen kommentointi tyrehtyy alkuunsa… ja Hyvät Ystävät: se toimi, taas kerran.
    Opetelkaamme siihen ettemme enään vastaa trollakseen, pitäydytään itse aiheessa. Aiheessa pysytteleminen hiljentää aikanaan nämä trollit, jotka siis ajavat avoimia rajoja, tukevat hallitsematonta maahanmuuttoa kehitysmaista yms tuhoisaa…

    Reply
  • 3.9.2017 at 13:43
    Permalink

    Kun argumentteja ei ole, aletaan viilata pilkkua oikeinkirjoutksesta yms.

    Reply
  • 3.9.2017 at 13:57
    Permalink

    Jaaha, aseistautunut seurue Ruotsin rekisterikilvissä olevalla autolla. Lienee vaan kysymys siitä olivatko tulossa raveista ja menossa kirjastoon, vai päinvastoin ?

    Reply
  • 3.9.2017 at 16:13
    Permalink

    Ihmeen lievät rikosnimikkeet vaikka heiluttiin pyssyn kanssa.

    Reply
    • 3.9.2017 at 21:49
      Permalink

      Niinpä, ja uutisointi tästä muualle Suomeen on olematonta. Auta armias, jos vastaanottokeskusta olisi tulitettu, niin ensimmäinen uutisaihe jokapuolella!

      Reply
  • 4.9.2017 at 08:43
    Permalink

    Täällähän varsinaisia kielioppi apinoita. Lähtekää Ruotsiin haastelemaan pellet.

    Reply
  • Pingback: 2017 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.