Matti Vanhanen – ”Asiavirheisiin kannattaa puuttua välittömästi”

Suomen entinen pääministeri Matti Vanhanen on saanut negatiivista palautetta arvioinnistaan Trumpin hävittäjälausunnoista. Kritiikin aiheuttaja löytyy Vanhasen mielipiteestä siitä että hänen mielestään virheelliset lausumat ja näkemykset on korjattava heti, on niiden esittäjä sitten kuka tahansa.  Hänen mielestään presidentti Niinistön olisi pitänyt oikaista yhdysvaltalaista virkaveljeään heti tämän väitettyä että Suomi on jo päättänyt tilata hävittäjiä Yhdysvalloilta. Kritiikissä korostettiin sitä ettei vieraan pidä ”nolata” isäntäänsä oikomalla tämän vääriä olettamuksia.

”Oikaisun voi tehdä tahdikkaasti”, toteaa Vanhanen ja muistelee omalla pääministerikaudellaan kohtaamiaan tilanteita esimerkiksi Venäjällä jossa eteen tuli esimerkiksi lapsikaappausjupakka, puutullit ja ilmatilaloukkaukset joissa Vanhanen joko esitti eriävän mielipiteensä tai oikaisi ”isännän” vääriä väittämiä asioiden tolasta.

Vanhanen julkaisi tänään facebook-päivityksen jossa oli lyhyillä saatesanoilla kuva Helsingin sanomissa julkaistusta vastineesta hänen saamalleen arvostelulle.

Lähde: facebook.com/vanhanenmatti, Helsingin sanomat

4 thoughts on “Matti Vanhanen – ”Asiavirheisiin kannattaa puuttua välittömästi”

 • 2.9.2017 at 10:32
  Permalink

  Matti voi sahata tuppeen koko lankkukasan. Ja sanoa että:”Pääministerin virka on paska homma” mutta silti se on omasta mielestään aina oikeassa ja muilla ei ole oikeutta avostella sitä.

  Pikkuisen kuitenkin ihmetyttää ne naiset jotka haluaa vehtailla Matin kanssa. Kun yleisesti tiedettiin että Matti petti avioliitossa ollessaan ex-vaimoaan. Siitä se erokin alkoi. Keskulaiseen tapaan Matti käyttää kaikki luontaisoikeudet jos vain eteen sattuu. Ja Matille niitä on sattunut.

  Reply
 • 2.9.2017 at 10:51
  Permalink

  Se lautakasa taisi jäädä ”oikaisematta”. Mutta hoiti wanhanenen sentään entisen morsmaikkunsa ”oikaisun” rosiksessa.

  Reply
 • 2.9.2017 at 13:39
  Permalink

  Olikohan Matti Vanhasen avioerolla tai ns. lautakasalla muuten mitään tekemistä tämän virheellisen hävittäjäkaupan ilmoituksen kanssa ? Matti Vanhanen puuttui aivan aiheellisesti asiaan, jonka Niinistö olisi voinut oikaista loukkaamatta presidentti Trumpia. Kysymys on vain ja ainoastaan siitä miten asia ilmaistaan. Nythän totuus jäi roikkumaan ” ilmaan. ”

  Reply
 • 2.9.2017 at 17:52
  Permalink

  Kremlin sylikoiran joutavaa lässytystä…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.