Etelä-Afrikka: 300 söi ihmislihaa tullakseen luodinkestäväksi

Kahdeksan korvaa löytyi porisemasta kattilasta, kun poliisi ratsasi noitatohtorin kodin Etelä-Afrikassa. Kylän 971 asukkaasta 300 myönsi syöneensä ihmisten lihaa tullakseen luodinkestäväksi.Viisi epäiltyä pidätettiin sen jälkeen kun yksi miehistä käveli poliisiasemalle kädenpalan ja jalan kanssa sanoen, että on menettänyt halunsa syödä ihmislihaa.

Estcourtin kyläläiset pitivät tapauksen jälkeen kokouksen, jossa 300 asukkaan väitetään myöntäneen syöneensä ihmislihaa ja kaivelleensa hautoja.

Kyläläiset söivät ihmislihaa vapautuakseen köyhyydestä ja tullakseen voittamattomaksi ja luodinkestäväksi. Myös eläviä on murhattu ja syöty kylässä. Uhrien määrä on epäselvä. Uhreja epäillään myös raiskatun ennen tappamista ja syömistä.

Monikulttuurista Etelä-Afrikkaa kutsutaan myös sateenkaarivaltioksi. Arkkipiispa Desmond Tutu antoi maalle tämän nimen apartheidin jälkeen. Nimen tarkoitus on korostaa maan ylpeyttä sen moninaisuudesta.

Asiasta kertoi Daily Mail.3 thoughts on “Etelä-Afrikka: 300 söi ihmislihaa tullakseen luodinkestäväksi

 • 31.8.2017 at 04:41
  Permalink

  Nämä on saatava nopeasti suomeen piristämään impivaaran ankeaa ruokakulttuuria! Yhdessä kokkaaminen rikkoo turhia ennakkoluuloja -lisäksi ihmissyönti on erittäin ekologinen vaihtoehto täysin moraalittomalle tuontantoeläin teollisuudelle.

  Suomi sanoo ihmissyöjät TERVETULOA!

  Reply
 • 31.8.2017 at 05:46
  Permalink

  Taikausko on vahvana näissä sanoisi Yoda. Mutta näistä saisi suomeen paikkaamaan työvoimavajetta mm. hoitolaitoksiin. Ihmeteltäisiin että minne se mummu on yönaikan kadonnut ja afrikkalinen pyyhksi suupieliään silmät muljahdellen.

  Reply
 • 31.8.2017 at 09:05
  Permalink

  Siinä on muuten aika monen rauhanturvaajan mielenterveys koetuksella, kun Afrikassa palvellessaan löytävät tasaiseen tahtiin ruumiita, jotka on syöty. Ja ne ei oo kyllä hyeenat ja leijonat, jotka leikkelevät maksat ja sydämet irti ja jättävät lihat syömättä…

  Muistan yhtäkkiä hämärästi yhden afrikkalaisen lääkärikandin, olikohan Tampereella, jonka valmistuminen lääkäriksi ei mennyt oikein putkeen kun yritti tutkinnoissa syöttää poppamiesjuttujaan länsimaisen lääketieteen sekaan. Olikohan siitä aikoinaan Aamulehdessä juttua, en muista tarkkaan. Syytti suomalaisia rasismista, kun lääkäritutkintoa ei hyväksytty.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.