Terrorismi tuli Suomeenkin – Vastustajat kokoontuvat Helsinkiin

Eilen julkaistun Iltalehden teettämän tutkimuksen mukaan 80% suomalaisista haluaa hylätyn turvapaikkapäätöksen saaneiden nopeampaa poistamista Suomesta. Lapualainen Henri Nieminen on kutsunut koolle mielenilmaisun ensi lauantaiksi (26.08.) Helsinkiin, aiheena terrorismin suomalaisille aiheuttama uhka. Miltä tämä mielipidetutkimuksen tulos kuullostaa, Henri?


Henri Nieminen: Oikealla tiellä ollaan! Kaikki paperittomat, ilman matkustusasiakirjoa olevat, on otettava kiinni. Eniten minua pyöristyttää tässä asiassa se että Suomeen voi tulla ilman asiallisia papereita, mutta heitä ei voida lähettää kotia, juuri siksi kun ei ole näitä papereita.

NS: Viime perjantaina kaksi ulkomaalaista, joista toinen on turvapaikanhakija, syyllistyivät Turussa tekoon josta ovat saamassa syytteet kahdesta murhasta ja kahdeksasta murhan yrityksestä. Tämähän on jo samaa menoa kuin Euroopassa?

Henri Nieminen: Täysin samassa tilanteessa ollaan. Tämä on oikeastaan jo toinen terrori-isku, koska Otamäessä tappoivat sauomalaisen jo viime vuonna. Mutta tämä Turun tapaus oli ensimmäinen kerta, kun media ymmärsi ottaa kopin. Yksi uhri ei ilmeisesti riittänyt.

Tarvittiin sharia-puukotus, että media jas päättäjät heräsivät.

NS: Ollaanko me suomalaiset menettämässä turvallista ympäristöämme lopullisesti?

Henri Nieminen: Toivottavasti ei.

NS: Kutsuit koolle mielenilmaisun Helsinkiin lauantaiksi. Mikä on viestinne päättäjille?

Henri Nieminen: Suomen sisäinen turvallisuus on heikentynyt huomattavasti. Miten päättäjät meinaatte reagoida tähän asiaan? Alle 18-vuotiaat pelkäävät jo kävellä kotoaan kouluun, kun ei voi koskaan tietää, koska seuraava isku tapahtuu.
Maassamme kävelee vapaina 350 tikittävää aikapommia, jotka ovat suponkin seurannassa, emmekä me tiedä koska heidän kellonsa aika tulee finaaliin, ja taas posahtaa.

Lisäksi maassamme on tuhansia paperittomia, laittomia, potentiaalisia terroristeja, joidenka oikeaa etunimeäkään emme tiedä.

NS: Onko tässä ryhmässä, tuhansien joukossa, lisää näitä aikapommeja?

Henri Nieminen: Me vaadimme hallitukselta: Rajat kiinni! Suomeen ei saa päästää ketään ilman asiallisia matkustusasiakirjoja. Kaikki laittomasti maassaolevat on otettavaa kiinni välittömästi, ja suljettava palautuskeskuksiin.

NS: Olisko tämä toimenpide estänyt Turun murhat?

Henri Nieminen: Ilman muuta. Tästä radikalisoituneesta henkilöstä oli ilmoitettu jo supollekin, mutta viranomaiset pyörittivät vain peukaloitaaan. Tätä henkilöä ei edes lisätty supon seurattavien listaaan, näiden 350:n tikittävän aikapommin joukkoon.

Samalla supo pyytää ilmoittamaan kaikista henkilöistä joidenka epäillään radikalisoituneen. Mitä hyötyä näistä ilmoituksista on, kun niihin ei reagoida?

NS: Mitenkäs kansalaisten omat toimenpiteet: Katupartiot?

Henri Nieminen: Suomalaisten on itsekin aktivoiduttava, ja meidän on yhdistyttävä, kun uhkaa on melkein joka nurkan takana. Poliisi ei voi taata kaikkien meidän turvallisuutta. Älkää kulkeko yksin, vaan porukassa, -silloin on mahdollisuus hälyttää apua helpommin.

Kiitosta annan Soldiers of Odineille, jotka ovat tulleet kaduille turvaamaan suomalaisia. Vaikka tästä järjestöstä on monenlaisia mielipiteitä, he ovat liikkeellä meidän turvaksemme. Rasisteja he eivät ole.

NS: Olet tehnyt aloitteen mielenilmaisusta terrorin uhkaa vastaaan. Keitä kaikkia toivot paikalle?

Henri Nieminen: Kaikki suomalaiset ovat tervetulleita. Olen haastanut kaikki ministerit ja kansanedustajat paikalle, vastaamaan kysymyksiin: Miten tataan suomalaisten turvallisuus, että jokainen voi liikkua rauhassa ilman terrorismin uhkaa.

Kiitämme Henri Niemistä haastattelusta. Mielenilmaus terrorismia ja suomalaisten turvallisuuden heikentymistä vastaan alkaa Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 26.08. 15.00.


4 thoughts on “Terrorismi tuli Suomeenkin – Vastustajat kokoontuvat Helsinkiin

 • 25.8.2017 at 15:40
  Permalink

  Minä en ole tutkimuksen mukaan samaamieltä. Olen sitä mieltä että ILMAN painavaa syytä ei yhtään henkilöä saa päästää Suomeen turvapaikanhakijaksi. Siihen asti henklöt ovat kotimaassaan tai keskiteyissä vankiloissa joista heidät poimitaan. Ja kuten sanoin, VAIN erittäin painavien asioiden vallitessa. Sellaisia voivat olla varallisuus, kanasinvälisesti hyväksytyt koulutustodistukset. Ja sitten se että henkilöä ihan oikeasti vainotaan.

  Mutta jos mennään linjalle että tänne päästetään kaikki kotimaansa vankiloista karkoitetut ja sitten niitä koitetaan etsiä ja koitetaan karkoittaa, niin tilanne on hoidettu alusta lähtien ihan väärin.

  Reply
 • 25.8.2017 at 17:51
  Permalink

  Suomalaiset eivät lähde tuollaiseen miekkariin, vielä.
  Pitää tulla ruumiita lisää, ehkä 20-30. Tai ehkä satoja????
  Vihervasemmistolainen media ja globalistien lahjomat poliitikot ylläpitävät sellaista propagandaa ettei moni uskalla tulla näyttämään naamaansa miekkariin.
  Rasisti ja natsileima lyödään heti otsaan.
  Omaa kansaa ei saa puolustaa.
  Soros ja muut rikolliset haluavat tuhota kansallisvaltiot matutuksella.

  Reply
 • 25.8.2017 at 17:54
  Permalink

  Idiootit poliitikkomme jauhavat samaa paskaa. Ei voida tehdä sitä taikka tätä!
  KYLLÄ VOI TEHDÄ, KUN VAAN TEKEE
  Rakensihan Unkarikin piikkilanka-aitaa monta sataa kilometriä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.