Näkökulma: Huhtasaari, suu suppuun!

Tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ottaa kantaa maailmankaikkeuden syntyyn Twitterissä:

Huhtasaari on kansallismielisen kentän huippuehdokas. Onko Perussuomalaisten varapuheenjohtajan ja tulevan presidenttiehdokkaan asemassa sopivaa nostaa toistuvasti esiin näkemyksiään siitä, että hänen mielestään jumala loi maailman vain muutamia tuhansia vuosia sitten?

Onko edustuvan, kauniin ja jääräpäisen isänmaallisen lumikuningattaren arvolle sopivaa esittää kantoja, joiden mukaan jumala loi maailman näyttämään vanhalta ja että esimerkiksi dinosauriin luut ovat oikeasti melko uusia, mutta jumala loi ne näyttämään vanhemmilta?Tokkopa. Lauralla on omat vahvuutensa ja omat heikkoutensa. Älykkyys, edustavuus, kauneus – joka on antiikin klassisista hyveistä yksi – ja syvältä sydämeltä tuleva isänmaallisuus ovat suuria vahvuuksia.

Sen sijaan kreationismi, laita-abrahamilaisuus ja abrahamilaisten symbolien käyttäminen julkisuudessa on laskettava heikkouksien joukkoon.

Jokaisella on Suomessa uskonnonvapaus ja oikeus omaan näkemykseen niin ylisen kuin alisenkin asioista ja vapaus uskoa mitä tahtoo dinosauriin luiden todellisesta iästä.

On sitten tyystiin toinen asia, kannattaako kampanjassaan korostaa vahvuuksiaan vai heikkouksiaan. On Huhtasaarelta strateginen virhe nousta montaa valtavirtaista käsitystä vastaan yhtä aikaa.

On riittävää, että hän vastustaa Euroopan Unionin jäsenyyttä, kannattaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ja on selkeän, puhtaan patrioottinen, isänmaallinen ja kunnioituksesta vanhempiamme ja rakkaudesta lapsiamme kohtaan aito nationalisti.

Tuo paketti on riittävän tymäkkä itsessään. Lauran ei tarvitse, eikä kannata korostaa marginaalinäkemyksiään, koska vaikka se tavallaan on hellyyttävän aitoa, me kaikki jo tiedämme nämä hänen henkilökohtaiset eksentrisyytensä ja ne hänelle sallittakoon.

Osoittaisi silti parempaa pelisilmää pitää joistain asioista suu supussa. Ei ole isänmaan tulevaisuuden kannalta toivottavaa, että lumikuningatar marginalisoi itseään turhan takia.

Lauran tulisi ymmärtää, että hän symbolisoi jo nyt jotain paljon suurempaa monille, eikä edusta vain enää vain omaa henkilökohtaista arkipersoonaansa. Hänen tulisi toimia asemansa edellyttämällä tavalla.10 thoughts on “Näkökulma: Huhtasaari, suu suppuun!

 • 23.8.2017 at 14:03
  Permalink

  Lauran kannattaisi sisäistää pari asiaa: Uskonto tulee termistä ”uskoa”. Eli ihmiset vaan sokeasti uskovat joihinkin asioihin. Tiede tulee termista ”tietää”. Silloin on vain asioita joita tiedetään. Niitä asioita/tapahtumia joita ei tiedetä, niitä ei väitetä olevan olemassa/tapahtuneen.

  Tämä Laura on kivenkova pyrkyri ja se näkyy selvästi kaikessa mitä hän tekee. Hiusten blondaus maantienvärsistä on osa ulkokultaus kampanjointia. Samoin laihdutus, kuntoilut ja vartalonmuokkausket, ihonmyötäiset kokovartalomekot, täydellinen meikki joka päivä, kaikki lausuttu on tarkkaan harkittua. Verratkaapa rouvan tämän päivän kuvia esim. seitsemän vuoden takaisiin. Hän on nähnyt paikkansa EU:n hillotolpalla ja sitä edesauttaa presidenttiehdokkuus. Vaalit vain korostavat hänen kannatustaan ja hän on varma paikastaan kun seuraavan kerran julistetaan MEP:ejä.

  Jos ihminen joka on näinkin laskelmoiva sanoo itseään uskovaiseksi, joiden pitäisi olla armollisia ja anteeksiantavaisia, ja käy kuvauttamassa itseään Palestiinan maaperällä israelilaisten sotilaiden kanssa, niin on syytä miettiä minkälainen uskovainen meillä on. Onko hän samanlainen kuin Soini joka myös kävi Jerusalemissa hakemassa henkistä hyväksyntää? Ja minkälainen presidentti tai MEP hän olisi kun ei pysty tosiasioita tunnustamaan? Tosiasioiden tunnustaminen on kuitenkin politiikassa se ensimmäinen askel yhteisten asioiden hoitamisessa. Ilman sitä mikään ei onnistu.

  Yleensä sanotaan että ”Makuasioista ei voi kiistellä” mikä on täysin väärin. Makuasioista juuri pitää kiistellä sillä tosiasioista ei voi. Ja tässä ei ole kyse kummastakaan. Tässä on kyse uskomuksista. Millainen johtaja hän olisi millään tasolla jos hän tekee päätöksiä ”omien uskomustensa” pohjalta?

  Reply
 • 23.8.2017 at 14:14
  Permalink

  Onko tämä muuten niin fiksuilla mielipiteillä varustettu nainen lapsena aivopesty uskoon?
  Siinä tapauksessa yhtä sekaisin kuin islamistit. Ei tietenkään vaarallinen mutta vähän nuija.

  Reply
  • 24.8.2017 at 07:37
   Permalink

   Israelin lattiamatto ja palvojako muka ei olisi vaarallinen? Eihän tuollainen voi olla oikeasti isänmaallinen. Miksi suomalaiset ovat muka toissijaisia? Miksi palvoa ylempänä herrarotunaan jotain kansaa? Silloinhan kaikki käskyt tulevat sieltä. Israelissahan tuo sekopää juoksee koko ajan. Ei siis mikään nationalisti ollenkaan.

   Reply
 • 23.8.2017 at 15:04
  Permalink

  Onhan tuota USA:takin johdettu samalla ajatusmallilla vuosikaudet, joten tottapa piskuinen Suomikin sen kanssa voi elää?

  Reply
 • 23.8.2017 at 16:20
  Permalink

  Monet luulevat evoluutioteorian olevan totta, koska sitä on meillä kouluissa opetettu, kuin islamia muslimimaissa.

  Reply
 • 23.8.2017 at 18:45
  Permalink

  Ok. Huhtasaari on tyhmä. Ne, jotka uskovat johonkin muuhun (darvinismiin) ovat oikeassa. Nyt totta on tuo, vuoden vuoden päästä joku muu. Onko yhdestäkään kissasta tullut koira? Tai kalasta sammakko? Ei taida.
  Asuin lapsena sodankylässä jonne kaivettiin kanavaa. Todettiin turpeesta lehmuksia, tammia ja muistaakseni jopa palmuja. Tehtiin ikämäärtitys näytteistä monessa laboratooriossa. Ikä selvisi, tietysti.
  Ongelma vaan oli, että silloin paikalla piti ainakin olla 3 km jäätä.

  Reply
 • 23.8.2017 at 21:15
  Permalink

  Mikä tai kuka aiheutti alkuräjähdyksen jos sitä ennen ei ollut mitään? Tiedämme kuitenkin, ettei tyhjässä tapahdu itsekseen mitään ilman ulkopuolista aiheuttajaa. Ei alkuräjähdykseen uskominen ole ristiriidassa johonkin korkeampaan voimaan uskomisen kanssa.

  Reply
 • 24.8.2017 at 01:18
  Permalink

  Tyypillistä pseudonationalistista höpöä hänen ulosantinsa. Ei mainintaa rahanluontioikeuden siirtämisestä valtiolle eikä pakolaiskiintiöitäkään tulla nollaamaan, vaan pienentämään. Myöskään jo täällä olevien monien ”laillisten” palauttamista tuskin edes harkitaan. Eli hitaan tuhon tie. Kuten tuolla edellä jo mainittiin niin Laura kävi alkukesästä Israelissa harjattavana ja tuli Daavidin tähti kaulassa pois. Varsinainen sionistipoliitikon initiaatio.

  Mutta evoluutioteoria on vain teoria, eikä mitään todisteita lajin muuttumisesta toiseksi ole olemassa. Se että maailma olisi vain 6000 tuhatta vuotta vanha on väärä tulkinta kriitikoilla tosin. Aatamilainen sinisilmäinen RH- veriryhmän rotu tuli tuolloin maailmaan jostain. Erään Tanskalaistutkimuksen mukaan sinisilmäisyys ”mutaatio” tapahtui juuri 6000-10 000 vuotta sitten. Se on mahdollista joko alien intervention tai Jumalan luomana. Ainakaan RH- veriryhmä ei nykytietämyksellä voi evolutiivisesti kehittyä. Näin ollen se sopii väljästi tulkittuna Raamatulliseen narratiiviin. Muu maailma oli ollut olemassa jo pitkään ennen sitä. Noan tarina on vertauskuva uponneen mantereen kuten Atlantiksen pappisluokan paosta. Osa meni Egyptiin ja osa Meso-Amerikkaan. Veden alta on löytynyt pyramideja ja muita rakennelmia esim Azoreiden läheltä.

  http://atlanteangardens.blogspot.fi/2014/04/where-did-blue-eyes-originate-from.html

  Reply
 • 24.8.2017 at 06:01
  Permalink

  Miksi valokeilaan ja vallankeskiöön nousee aina nämä hihhuliuskovaiset. Sipilä, Soini nyt esimerkkeinä. Uskonnon sekottaminen puoluepolitiikkaan ei teidä koskaan hyvää kosa se on merkki ettei henkilö ajattele loogisesti asioista vaan taustalla on aina taikausko ja höpö höpö uskomukset.

  Reply
  • 25.8.2017 at 12:25
   Permalink

   Israel ja sen johtama pankkimafia omistavat kaikki poliitikot. Ne määräävät, mitkä puolueet menestyvät ja ketkä niissä pääsevät johtoon. Sen vuoksi nämä ovat juuri näitä Israelin ystäviä lahkolaiskristittyjä tai sitten muutoin maailman herran mieleen.

   Kaikki puolueet ovat suomalaisvastaisia. Myös uusi PS-puolue. Vain vieraan tahon agentit pääsevät johtoon tai yleensä pelikentälle. Todellista oppositiota ei suvaita. Sellaisen edustajat tai sen järjestöt kielletään. Vain valeoppositiota vastaan räkytetään, kuten Trumpia tai persuja.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.