Hesari toistaa Husu-juttua vielä tänään: Maahanmuuttajamiesta puukotettu Vantaan Pähkinärinteessä

Näin valtakunnan päälehti. Etsimme lisätietoja mystisistä puukotuksista. Hesarin toimittajia ei onnistuttu tavoittamaan uutisen täsmentämiseksi.

ITÄ-UUDENMAAN poliisille tehdyn rikosilmoituksen mukaan Vantaan Pähkinärinteessä puukotettiin sunnuntai-iltana maahanmuuttajataustaista nuorta miestä.

Vuonna 1997 syntynyttä nuorukaista oli ilmoituksen mukaan lähestynyt kaksi miestä, jotka kyselivät, onko tämä muslimi. Sen jälkeen toinen miehistä oli ottanut puukon esiin. Asianomistaja kertoo saaneensa tilanteesta pieniä haavoja.

Rikosilmoituksen tehnyt nuorukainen pääsi pakenemaan paikalta ja soitti hätäkeskukseen. Poliisi tutkii tapausta törkeän pahoinpitelyn yrityksenä mutta ei ole tavoittanut epäiltyjä tekijöitä.

Helsingin Sanomat ke 23.08., klo 02.00/07.51.


3 thoughts on “Hesari toistaa Husu-juttua vielä tänään: Maahanmuuttajamiesta puukotettu Vantaan Pähkinärinteessä

 • 23.8.2017 at 10:23
  Permalink

  Hesari on valemedia, sehän on huomattu monessa ”uutisessa” Haiskahtaa tarkoitukselliselta ja tiettyjen suvkkitoimittelijoiden trollamiselta.

  Reply
 • 23.8.2017 at 11:20
  Permalink

  Mistähän HS:n toimittaja Lari Malmberg on saanut uuden tiedon jonka mukaan tapahtumapaikka olisi Pähkinärinne/Pähkinäpolku eikä Vapaala?

  No, kun katsoo kaverin twitteriä: https://twitter.com/larimalmberg?lang=en niin näkee että se on sionisti. Nenä, kikkarat hiukset, puuttuvat poskipäät ja isot korvat paljastavat etnisen rodun.

  Reply
 • 23.8.2017 at 12:13
  Permalink

  Kohta niitä puukotettuja on 20 000 meinaako hyysäreiden sanomat tehdä jokaisesta oman jutun?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.