Puolalaismiesten joukkio haastoi riitaa ja pahoinpiteli suomalaisia Raumalla

Sunnuntaina 03.40 aikaan usean puolalaisen miehen joukko haastoi riitaa Raumalla Hallikadulla. Miesjoukko oli pahoinpidellyt ainakin kahta suomalaista miestä nyrkillä lyömällä. Pahoinpitelyn uhrit saivat vammoja kasvoihin ja päähän.

Paikalle hälytetty Rauman poliisin partio tavoittivat miesjoukon Nortamonkadulla, mutta osa miehistä pakeni paikalta. Poliisin on ottanut kiinni yhden pahoinpitelijäksi epäilyn puolalaisen miehen. Miestä on kuulusteltu ja hänet on pidätetty epäiltynä kahteen pahoinpitelyyn. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Lähde:  Poliisi

3 thoughts on “Puolalaismiesten joukkio haastoi riitaa ja pahoinpiteli suomalaisia Raumalla

  • 21.8.2017 at 08:07
    Permalink

    Kas kummaa, poliisi mainitsee kansalaisuuden kun kyseessä ei ole kunniakansalaiset!

    Reply
  • 21.8.2017 at 08:52
    Permalink

    Tyypillisiä ulkomaalaisia,ei minkäänlaisia käytöstapoja.

    Reply
  • 26.10.2017 at 14:56
    Permalink

    Poliisit uskaltaa pidättää muun maalaisia rähitsijöitä ja tappelupukareita kunhan ne ei ole vain pakolaisia! Siinä tapauksessa suomalaisetkin saa jo oikeutta niinkuin tässä tapauksessa. Jos hakkaajat olisi ollut” kuunniakansalaisia .rikastuttajia niin suomalaiset olisi heti viety putkaan. tähän on menty nyky Suomessa. SIVUSTA SEURANNUT USEITA TAPAHTUMA KETJUJA JA LOPPUTULOSTA PIDÄTYKSIEN SUHTEEN.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.