Barcelonan murhakuski tapettu?

El Periódicon mukaan huoltoaseman liepeillä Subiratsissa lähellä cava-kuohuviinien pääkaupunki Sant Sadurní d’Anoiaa oli poliisioperaatio, jossa on ammuttu terroristi.

Vaikka eräät mediat jo ehättivät intoilemaan, poliisin erikoisjoukot eivät ole vielä pystyneet vahvistamaan, että kuoliaaksi ammuttu olisi etsintäkuulutettu Younes Abouyaaqoub, jota epäillään Barcelonan pakettiauton kuljettajaksi.

Ammutulla oli räjähdevyö ja hän huusi ”allahu akbar”.

Sen sijaan uutisessa vahvistetaan, että Alcanarin räjähdyksessä kuoli entinen Ripollin imaami Abdelbaki Es Satty.

Lähde: El Periódico

5 thoughts on “Barcelonan murhakuski tapettu?

 • 21.8.2017 at 18:48
  Permalink

  Nuo poliisit osaa sentään ampua. Nappi otsaan ja tähts it. Suomessa huonosti ammuttu laukaus jalkaan, seurauksena kalliit hoidot, poliisin turhat tutkimukset, oikeusjutut ym. Hyvässä lykyssä hullu istuu pari vuotta ja suomen kansalisuus. Suomen poliisin pitäsi käydä opettelemassa euroopassa miten näitä saastoja käsitellään. Voi olla että siperia opettaa jossain vaiheessa ja nahkurin orsilla tavataan.

  Reply
  • 21.8.2017 at 18:54
   Permalink

   Norjan veronmaksajatkin olisivat kiittäneet, jos Breivikiin olisi osuttu paremmin.

   Reply
 • 21.8.2017 at 19:43
  Permalink

  Breivik mestasi demareita. Sankari minun mielestäni.

  Reply
 • 21.8.2017 at 20:00
  Permalink

  Ainut oikea tapa -henkiin jättämisellä ei saavuteta mitään.

  Reply
 • 23.8.2017 at 10:05
  Permalink

  No on kyllä pelotevaikutus muille yrittäjille kun julkaistaan lehdessä kuva nivusiin ammuttuna kituvasta kollegasta, minusta poliisi ansaitsee mitalin ja kaikki liittyvät suosionosoitukset.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.