Ylirabbi juutalaisille: Espanja on menetetty – paetkaa Israeliin!

Haaretz raportoi Rabbi Meir Bar-Henin sanovan, että Espanja on ”islamistiterrorismin keskiö” ja että juutalaisten kannattaisi hankkia kiinteistöjä Israelista.



Kommentoidessaan Katalonian tappavia hyökkäyksiä alueen ylirabbi sanoi, että yhteisö on tuhoon tuomittu osin radikaalin islamin takia ja osin viranomaisten haluttomuuden takia vastustaa sitä.

Rabbi Meir Ban-Hen on kehottanut seurakuntansa jäseniä jättämään Espanjan jo vuosien ajan ennen torstain ja perjantain hyökkäyksiä. Vähintään 13 tapettiin terrori-iskussa Barcelonassa ja Cambrilissa viime päivinä.

”Juutalaiset eivät ole täällä pysyvästi”, hän sanoi alueesta, ”kerron seurakuntalaisilleni: älkää luulko, että me olemme täällä pysyvästi ja kehotan heitä hankkimaan kiinteistöjä Israelista. Tämä paikka on menetetty. Älkää toistako Algerian ja Venezuelan juutalaisten virheitä. Parempi häipyä hyvissä ajoin kuin viime tipassa.”, rabbi sanoi.

Asiasta kertoi Haaretz.



6 thoughts on “Ylirabbi juutalaisille: Espanja on menetetty – paetkaa Israeliin!

  • 20.8.2017 at 04:02
    Permalink

    Jep jep, kun on ensin tuhonnut Euroopan monikulttuurisuudella, niin on mukava paeta turvallisesti kotimaahan… 🙂 Mistähän meille valkoisille löytyisi turvapaikka?

    Reply
  • 20.8.2017 at 09:25
    Permalink

    Juutalaiset rotat joutaakin häipyä vittuun. Saastainen syöpäkansa joka on suoraan vastuussa Euroopan hukuttamisesta neekereillä ja ählyillä.

    Reply
    • 20.8.2017 at 13:07
      Permalink

      ???? Jopa annat suuren merkityksen ja vaikutusvallan juutalaisille. Fiksuja ihmisiä kyllä, mutta kuinka niin suoraan vastuussa?

      Reply
      • 20.8.2017 at 14:11
        Permalink

        Juutalaiset ovat puskeneet avoimia rajoja,etnistä värinää ja velkaorjuutta jo vuosikymmeniä. Kaikki suuret mamutusjärjestöt ja rappio-organisaatiot jotka puskevat mm homoutta,rotujen välistä sekoitusta, ns valkoista syyllisyyttä jne ovat juutalaisten aikaansaamia ja rahoittamia.

        Juutalainen EI ole valkoisen miehen ystävä vaan ikiaikainen vihollinen jotka on kautta historian potkittu vittuun missä ikinä ovat asuneet. Neekerit ja ählämitkin ovat heittäneet shlomot pois tai tappaneet. Vasta toisen ms jälkeen tilanne on muuttunut niin että juutalaiset ovat vakiinnuttaneet jalansijan euroopassa.

        Joka ikinen Herschel ja Mordecai -> ulos euroopasta.

        Reply
  • 20.8.2017 at 11:50
    Permalink

    Kannattaisiko niiden kaikkien muuttaa sinne Euroopasta?
    Mikähän heissä on vikana kun heidät on häädetty satoja kertoja eripuolilta maailmaa? Saksalle julistivat sodan aikoinaan ja sitten Hitler alkoi häätämään heitä, suunnittelivat mm Madagaskariamääränpääksi.
    Juutalaisilla järjestettiin aikoinaan maa jostain Aasiasta, se ei kai kelvannut. Nyt ovat palestiinalaisten kanssa tapelleet vuosikymmeniä siitä ketkä olivat siellä nykyisessä paikassa ensin. Taisi olla palestiinalaiset.
    Nämä kasaarit eivät edes ole oikeita alkuperäisiä juutalaisia.

    Reply
  • 20.8.2017 at 14:04
    Permalink

    Erittäin kannatettava ajatus!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.