Näkökulma: Stubb hiljaa kuin hiilikellarissa terrori-iskusta!

Suomen entinen pääministeri Cai-Göran Alexander Stubb (Kok) ei ole korvaansa lotkauttanut Turun terrori-iskulle. Hänen Twitter-tilinsä ammottaa tyhjyyttään.

Tililtä löytyy uusimpana päivityksenä vasemmistolaisen The Guardianin päivitys, jossa toivotaan Brexitin perumista. Kaksi Suomea järkyttänyttä terrori-iskua edes jotenkin koskevaa päivitystä Stubbin tililtä löytyy.

Ensimmäinen koskee ”rasistien mölyämistä”:

Toinen on kuiva ja välinpitämätön vastuun siirto asiantuntijalle, sekin englanniksi:

Stubbia ei tunnu hänen lempiaatteensa, globalismin, Suomessa aiheuttamat kuolonuhrit juuri hetkauttavan. Suomalaiset muistavat Stubbin hänen liittovaltiopuheestaan, jossa Stubb sanoo: ”Valitettavasti, korostan, valitettavasti, kansainvälinen järjestelmä perustuu edelleen valtioihin, eli kansallisvaltioihin.”

On eriskummallista, että tuollainen henkilö ylipäänsä on katsonut arvolleen sopivaksi toimia näiden valitettavien kansallisvaltioiden toimielimissä. Toisaalta taitaa koko Kokoomukselta kadonneen koko kodin, uskonnon jo isänmaan eetos jo viime vuosituhannella.

Video alla:

4 thoughts on “Näkökulma: Stubb hiljaa kuin hiilikellarissa terrori-iskusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.