Hassan Zubier – Sankari vai illuminaattien salajuoni?

Nykysuomi on saanut jonkun verran yhteydenottoja median tekemästä sankarista Hassan Zubierista. Zubier siis auttoi muiden ihan kantasuomalaistenkin ihmisten tavoin haavottuneita Turun torilla. Tosin valtamedia keskittyi lähinnä nostamaan sankareiksi vain ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. No jokainen lehti tyylillään.

Nykysuomen saamat kyselyt ja vinkit siis koskevat Zubierin kädessä näkyvää tatuointia. Zubierin kädessä näkyy tatuoituna vahvasti  illuminaatteihin liitetty kuva (eye of the horus).

Silmän historiasta sen verran, että symboli on muinais Egyptiläinen suojelun symboli, jonka illuminaatit 1776 ottivat omaan käyttöönsä salaliiton symbolina. Alunperin symboli siis kuvasti turvaa, terveyttä ja suojelua. Esimerkiksi merimiehet maalauttivat symbolin veneensä keulaan ennen merimatkaa, takaamaan matkan turvallisuuden.

Myöhemmin 2000 luvulla illuminaateista puhutaan maailman hallitsijoina ja illuminaatti sana liitetään usein salaliittoihin ja esimerkiksi maailman pyörittämiseen. Välillä todisteita on esitetty asiasta, mutta yleisesti asiaa pidetään ”folioteoriana”. Salaliitto on kuitenkin olemassa ja se sai alkunsa Saksassa Adam Weishauptin vuonna 1776 perustamasta salaseurasta.

Eye of the horusta on käytetty myös paljon tatuoinneissa ja nykypäivänä silmästä on tullut jonkinlainen vaate trendi.

Mahdotonta on sanoa liittyykö Hassan Zubier illuminaatteihin, vanhan Egyptiläisen kansantarun kannattijiin, vai muodin mukana kulkejiin. Tämä jää melkein lukijan päätettäväksi.

 

12 thoughts on “Hassan Zubier – Sankari vai illuminaattien salajuoni?

 • 20.8.2017 at 19:47
  Permalink

  Jotain hämärää tässä on jokatapauksessa kun vaan ulkomaalaiset auttajat nostettiin mediassa esiin.Kyllä siellä auttoivat suomalaisetkin ihan yhtälailla.

  Reply
 • 20.8.2017 at 20:44
  Permalink

  Kuvasssa pari arabi runkkaria vemputtaa toisiaan, voisivat painua takaisin sinne mistä tulivat,puoliapinoita ei suomessa tarvita,edes pitserioita pyörittämään.

  Reply
 • 20.8.2017 at 20:54
  Permalink

  Harvoin jos kokaan muistetaan mainita, että pieni ja harvalukuinen illuminaatti-järjestö lakkautettiin pian sen perustamisen jälkeen viranomaisten toimesta eikä sitä enää perustettu uudelleen. Sen mainitseminen ei vain sovi salaliittoteoreetikkojen maailmankuvaan.

  Reply
 • 20.8.2017 at 22:50
  Permalink

  Pilkunviilausta: ”… kulkejiin…” ?? ”muodin mukana kulkejiin” … ööööh…. kulkijoihin, kiitos!!

  Reply
  • 26.8.2017 at 01:15
   Permalink

   Ei ole kopti risti ! Se on paljon vanhempaa perua eli faaraoitten aikaisen Egyptin uskonnon risti Ankh, joka merkitsi ikuista elämää. Kopti ristissä ei koskaan ole silmukkaa, eli on vain arveltu että koptiristi sai vaikutteita tuosta muinaisesta egyptiläisestä rististä.

   Reply
 • 21.8.2017 at 00:01
  Permalink

  Näyttää siltä, että Turun terroristisen rasistisen joukkomurhan tehnyt ISIS-taistelija olisi maassa siksi, että matu-mammat ovat auttaneet häntä ajamaan turvapaikka-asiaansa oikeusjärjestelmässämme.

  Reply
 • 21.8.2017 at 00:20
  Permalink

  Kysehän on siis talmudistisesta juutalaisuudesta joka maailmaa hallitsee. Se ei ole mitenkään salaista vaan ihan avoimesti heidän itsensäkin julistama tosiasia. Pyrkivät maallisen messiaan saapumista jouduttamaan luomalla ensin kaaosta ja sodan ja sitten tuomaan esiin väärän rauhanjulistajan. Se on Kristillisesti kuitenkin Anti-Kristus.

  Tässä videolla monet Israelilaiset sanovat kysyttäessä ihan suoraan, että tarkoitus on orjuuttaa koko maailma velan avulla.

  https://www.youtube.com/watch?v=0Ji_Y7YEbKY

  Ja tässä Suomeksi asiaa.. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2015/03/31/suomen-tuhoamisohjelma/

  Reply
 • 21.8.2017 at 01:49
  Permalink

  Hassanilla on myös tuo elämän symboli ”Ankh” mikälie tatskattuna. Kaikenmaailman hörhöillä näkee noita nykyään että en vielä päättele tuosta mitään. Medioiden hehkutus näistä ulkomaalaisista nyt on kuitenkin päivänselvää ja niiden omistajat ovat kyllä vaikka mitä kulttilaisia. Se fakta on helpompi todistaa ja siihen ei tarvita mitään karvaranteen tatuointeja.

  Reply
 • 21.8.2017 at 01:53
  Permalink

  Maailmalla on tapahtunut rutkasti False Flag iskuja jotka ihan oikeasti ovat sitä. Se on helvetin hämärää ja oikeastaan aika pelottavaa kun sen tajuaa. En tästä Turun hommasta kuitenkaan vielä ajattele niin kun mitään raskauttavaa ei ole tullut.

  Hallituksella oli kyllä selkeästi suunnitelmat valmiina että heti kun jotain tälläistä tapahtuu niin aletaan kiristämään 911 tyyliin kansalaisten yksityisyyden suojaa. Problem-Reaction-Solution, ota selvää jos et ymmärrä

  Reply
 • 21.8.2017 at 03:26
  Permalink

  Noi matut olivat kriisinäyttelijöitä? Ne olivat siellä tarkoituksella, jotta niistä voidaan tehdä sankareita. Se on yksi klassinen false flagin piirre. Ulkomailla yleensä sankariksi nostetaan poliisi.

  Reply
 • 21.8.2017 at 06:46
  Permalink

  Joo olen ihmetellyt näitä ulkomaalisten sankaritarinoita, jokin ei oiken täsmää. Miksi esim.torimyyjällä on pesäpallomaila mukana. Pelaako se pesäpallo torilla tauolilla.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.