Supo tiedottaa iltapäivällä: Kohdistuuko Suomeen terrorismin uhka?

Pitkään pelätty ja kiistetty Suomessa tapahtunut terroriteko on nyt tapahtunut tosiasia. Seuraava kysymys onkin, millaisen uhan kohteena olemme nyt. Supon tiedotustilaisuudessa kuulemme klo. 14 jälkeen joko kylmiä tosiasioita tai pehmeitä löpinöitä.

Otsikkokuvassa Espanjan poliisi tutkii terroristien tukikohtanaan käyttämän rakennuksen luota löytyneitä kaasupulloja, joita poliisin mukaan aiottiin käyttää terrori-iskuun Barcelonassa. Suomessa on vuoden aikana ollut useita tapauksia, joissa suurehkoja määriä samanlaisia nestekaasupulloja on varastettu. Kertooko Supo iltapäivällä, missä ne ovat?

Turun veritöiden tutkimusten ulottuminen muualle Suomeen osoittaa, ettei tekijä toiminut yksin. Se tarkoittaa että Suomessa toimii terroristinen verkosto, joka toteuttaa veriset iskunsa Suomessa. Kuulemmeko nyt viranomaisilta totta vaiko tavanomaista juttua?

5 thoughts on “Supo tiedottaa iltapäivällä: Kohdistuuko Suomeen terrorismin uhka?

 • 19.8.2017 at 12:21
  Permalink

  5 päivää sitten Reuters ja tänään tilanne on se mikä on. ”Totuusmedia” ja virallinen tiedotus tulevat tekemään kaikkensa että asia painuisi unholaan mahdollisimman pian. Normaalin elämän jatkamisen viestit tulivat jo la 19.8. kun ruumiit ovat vielä lämpimiä. Yksikään poliittisen eliitin edustaja ei kanna vastuutaan ja eroa. Monikulttuurin ihannoijat löysivät oman sankarinsa karmeassa tapauksessa. Ihmisiä auttanut toiseuden edustaja ( Hasan Alazawii ) on nostettava kiireellä jalustalle ja uhrit unohdetaan kuten tavallista. http://www.reuters.com/article/us-finland-security-idUSKBN195105

  Reply
 • 19.8.2017 at 13:01
  Permalink

  Supon ei tarvitse tätä asiaa selitellä. Me suomalaiset olemme eläneet kaksi vuotta pelon ilmapiirissä. Kaksi vuotta ovat terroristit vaikuttaneet elämäämme. Kaksi vuotta olemme eläneet terroristisessa yhteiskunnassa.

  Reply
 • 19.8.2017 at 13:53
  Permalink

  Suomi on sotatilassa.

  Reply
 • 19.8.2017 at 16:32
  Permalink

  Iltalehden kannessa oli tekijäksi mainittu ”ulkomaalaistaustainen nuorukainen”. Ottaa jo päähän koko nuorukainen sana, mitä suvakkimedia on ruvennut viljelemään näiden matu nuorten rikosaallon myötä.

  Ainakin mitä mediaan tulee niin tähän ei tule mitään loppua vaan asiaa selkeesti silitellään.

  Reply
 • 21.8.2017 at 08:15
  Permalink

  Nurinkurin Hölmölän Suvaitseva Poliisi tiedottaa, kaikki hyvin, pidämme huolen ettei terroristeihin kohdistu iskuja!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.