Summittaisia kostotoimia esiintynyt: Kurdin omistamaa ravintolaa vandalisoitu

Ei aktiota ilman reaktiota:  Turun seudulla on viime yönä vandalisoitu kurdin omistaamaa ravintolaa heittämällä pyöräteline sisään ikkunasta. On luultavaa, että teon motiiviin ovat vaikuttaneet viimeaikaiset tapahtumat, mutta kohde on ehdottomasti väärä.

 4 thoughts on “Summittaisia kostotoimia esiintynyt: Kurdin omistamaa ravintolaa vandalisoitu

 • 19.8.2017 at 20:49
  Permalink

  Miten niin kohde on väärä? Ovatko kurdit, jotenkin kunnostautuneet hyvyydessä? Samaa paskaa ovat!

  Reply
 • 20.8.2017 at 08:07
  Permalink

  Miksi Suomen islamilaiset yhteisöt, vahvat somaliyhteisöt, yleensä uskonnolliset muslimi ”johtajat” ole tuominneet tätä iskua. Kuten myös näitä Eurooppaan tehtyjä iskuja. Täysi hiljaisuus josta voi vetää vain yhden johtopäätöksen, he hyväksyvät nämä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.