Näkökulma: Turun uhrien verta ei voi pestä pois

Monikulttuurisuuskatastrofi on saavuttanut kliimaksinsa, kun suomalaisnainen makaa pressun alla verilammikossa kotikaupunkinsa torilla. Yksien ”uhrien” välttäminen toisten todellisten uhrien kustannuksella on loputtava.

Suvaitsevaisto aina painottaa sitä, että kehitysmaalaisista kaikki eivät ole syyllisiä terrorismiin ja olisi väärin tuomita heidät ryhmänä. Samalla unohtuu se, että on väärin antaa kehitysmaalaisterroristien teurastaa kantaväestöä ryhmänä kuin kettujen kanatarhassa.Me emme voi pelastaa kaikkia, koska kukaan ei kykene tunnistamaan terroristeja etukäteen ja jos terroristi kyettäisiin joskus tunnistamaan ennen iskua, ei häntä kuitenkaan voida sulkea telkien taakse ikuisiksi ajoiksi tai karkoittaa maasta pelkän epäilyn perusteella.

Tilanne on siis dilemma. Kaikkia ei voida kohdella ”oikein” ja on pakko valita ketä kohdellaan ”väärin”. Joko me annamme kehitysmaalaisterroristien jatkaa kantasuomalaisten teurastamista, joka on väärin kantaväestöä kohtaan, tai sitten me suljemme kaikki mahdolliset kehitysmaalaiset rajojemme ulkopuolelle, vaikka osa heistä on syyttömiä tilanteeseen.

Valinta on oma. Kahta herraa ei voi palvoa samaan aikaan ja on valittava pelastetaanko suomalaiset terroristeilta vai kehitysmaalaiset kehitysmailta.

Todellisuudessa valinta on näennäinen, koska kehitysmaalaisia ei voi pelastaa kehitysmailta. He nimittäin tuovat ne kaikkine piirteineen mukanaan, kuten me olemme saaneet nyt äärimmäisen uhrin myötä Turusta oppia.

Sitä paitsi on paljon pienempi moraalinen rike jättää siirtolaislaumat rajan taakse, joista suurin osa on taloussiirtolaisia, pelkän rahan perässä, kuin päästää terroristit sisään.

Turun uhrien verta ei voi pestä pois. Miten sinä ratkaiset tämän dilemman? Kenen riveissä seisot? Ketä aiot äänestää? Suomen tulevaisuudesta päätetään äänestyslapuilla, mitä sinä haluat?5 thoughts on “Näkökulma: Turun uhrien verta ei voi pestä pois

 • 19.8.2017 at 14:48
  Permalink

  ”Suomen tulevaisuudesta päätetään äänestyslapuilla, mitä sinä haluat?”

  Ihan tosissaanko joku uskoo vielä että äänestämällä voi vaikuttaa? Siksi koko äänestysjärjestelmä ja ”demokratia” on luotu, jotta velkaorja luulee voivansa vaikuttaa. Aika herätä.

  Reply
 • 19.8.2017 at 15:29
  Permalink

  Näin ei voi jatkua enää.

  Suomalaisten täytyy saada laillisesti hankkia tuliaseita itsepuolustukseksi ja kantaa niitä mukana.

  Poliisi ja viranomaiset eivät kykene suojaamaan kansalaisia islamilaiselta terrorilta minkä Turun puukotusterrori kaikessa selkeydessään osoittaa. Kuka tahansa voi joutua yllättävän hyökkäyksen kohteeksi. Poliisi ei kerta kaikkiaan ehdi tilanteeseen. Vaikka poliisi saapuisi paikalle muutamassa minuutissa on jo myöhäistä,

  Suomalaiset eivät halua laskea miten maanmiestensä ruumikasa kasvaa ja maan päättäjät samaan aikaan – kuten Helsingin pormestari Jan Vapaavuori – kutsuvat Suomeen lisää väkivaltaisia jihadisteja. Päättäjät onkin nähtävä tämän ongelman pääsyyllisinä väkivaltaisten jihadistien lisäksi.

  Pääministeri Sipillä halusi majoittaa näitä jihadisteja omaan kotiinsa!

  Suomalaisille on annettava mahdollisuus puolustautua näitä raakalaispetoja vastaan.

  Reply
 • 19.8.2017 at 17:40
  Permalink

  Kun ne on laskettu maahan laumana, ihan valikoimatta ja ihan arvioimatta, tulee niitä tarkastella laumana, koska sillä tavalla voidaan nähdä maahanmuuttopolitiikan järjellisyys. Se massa, joka marssi maahan, on iso ongelma ja siitä ongelmasta ovat vastuussa media sekä poliitikot, jotka ovat alusta lähtien vain valehdelleet suomalaisille asiasta.
  Nythän se on helppo nähdä. Oli äärettömän typerää laskea maahan sosiaaliturvapaikanhakijoita, joiden joukossa oli rikollisia ja terroristeja enemmän kuin aitoja turvapaikanhakijoita. Tyhmempää maahanmuuttopolitiikkaa ei ole koskaa harrastettu, ei lähellekään.
  Jos ne olisi laskettu maahan tarkistaen jokainen ja arvioiden jokaisen kohdalla, että onko mitään syytä laskea maahan, voitaisiin puhua niistä yksilöinä.
  Pitäisi palata lähtöruutuun ja heittää maasta ulos jokainen, joka ei täytä kansainvälisen turvapaikkamääritelmän ehtoja. Niitä, jotka täyttävät, on ehkä kymmeniä koko laumassa. Kaikki muut pihalle. Saavat tietysti hakea työviisumia, jos haluavat, mutta ei Suomessa oleskellen.

  Reply
 • 21.8.2017 at 01:16
  Permalink

  Päättäjät, media ja muut tahot ovat alusta asti antaneet ymmärtää että se on joko musta tai valkoinen eli kaikki tuntemattomat paperittomat pakolaiset kansan sekaan vaan tai sitten raja kiinni ja nappi otsaan niille jotka yrittävät väkisin yli. Todellisuudessa on enemmän vaihtoehtoja

  Voitaisiin nämä ”pakolaiset” myös majoittaa eristykseen muista ja olla antamatta automaattisesti samoja oikeuksia ja jopa parempaa kohtelua kuin kantasuomalaisille (hotellitason majoitus, ilmainen ja nopea terveydenhoito yksityisellä ym) Ei se että on ihminen meinaa ainakaan minulle sitä että kaikki mikä kantasuomalaisille kuuluu kuuluu myös heille. Jos he todella pakenevat sotaa niin varmasti kelpaisi olot jossain aidatulla leirillä jossa terveydenhoito ja ruokahuolto pelaa.

  Asiahan on valitettavasti kuitenkin niin että suurinosa heistä on täällä paremman elintason perässä ja täysin ”eliitin” tänne kutsumina. Eivät meidän päättäjämme hae mitään parempaa ratkaisua, he tekevät niinkuin ylhäältä käsketään ja käsky on selkeästi sekoittaa pakkaa ja pakottaa näitä tänne. Etsivä löytää nopeastikkin monta syytä miksi.

  Reply
 • 21.8.2017 at 09:16
  Permalink

  Suomi on haavoittuvainen – päättäjät eivät tee asialle mitään!

  Ensimmäinen asia mikä pitäisi välittömästi toteuttaa on antaa kansalaisille mahdollisuus hankkia tuliaseita itsepuolustusta varten. Ei kaikkien tarvitse kantaa asetta mukana, mutta esimerkiksi naisten käsilaukussa pieni pistooli kulkee kätevästi mukana.

  Mitä tehdään kun väkivaltainen jihadisti seuraavaksi kaappaa bussin joka on täynnä matkustajia? Kyse on yleensä minuuteista. Kun terroristi aloittaa bussimatkustajien lahtaamisen kuka tulee avuksi? Ei kukaan. Ainoa apu on että jollain matkustajalla on ase jota myös uskaltaa käyttää siinä tilanteessa.

  Entä isot matkustajalaivat? Onko vain ajan kysymys milloin joku näistä Itämerellä seilaavista matkustajalaivoista muuttuu kelluvaksi ruumisarkuksi? Laivasta on vaikea paeta kun ympärillä on vain merta joka on jäätävän kylmää. Ettekö usko? Kysykää vaikka niiltä jotka täpärästi pelastuivat kun Estonia upposi.

  Mitäs sitten tehdään kun joukko aseistettuja jihadisteja – laivoihin pääsee ilman mitään turvatarkastusta – päättävät iskeä . Kun terroristit pääsevät oikein vauhtiin tällaisella suurella matkustajalaivalla mikä on täynnä puolustuskyvyttömiä matkustajia.

  Turun torilla teroristi olisi ollut pysäytettävissä kun jollain olisi ollut ase mukana. Olisi riittänyt että edes yhdellä olisi ollut pieni pistooli. Uhreja olisi nyt arviolta 50-70% vähemmän!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.