Puukko heilui myös Saksan Wuppertalissa – Yksi kuollut

Puukko on heilunut muuallakin kuin Turussa: Wuppertal-Elberfeld:ssa,  pohjoisessa Rhein-Westfalenissa, puukotettiin yksi mies kuoliaaksi ja toista haavoitettiin. Tämä tapahtui torilla tai ostoskeskuksessa. Poliisi ja armeijan erikoisjoukot saartoivat alueen etsiessään tekijää tai tekijöitä, jotka ovat uutisen mukaan yhä tavoittamatta. Menehtynyt rikosuhri on 31-vuotias, haavoittunut 25:n. Teon yhteydestä terrorismiin ei ole selvyyttä.

Asian uutisoi News.com.au ja tänään.


One thought on “Puukko heilui myös Saksan Wuppertalissa – Yksi kuollut

  • 19.8.2017 at 07:28
    Permalink

    Muslimiterroristien uusi iskulause, torilla tavataan.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.