Hallitus tuomitsee Turussa tapahtuneet väkivallanteot


Hallitus on pitänyt neuvottelun perjantai-iltana Turun tapahtumien johdosta. Hallitus esittää syvän osanottonsa Turussa menehtyneiden ja loukkaantuneiden omaisille ja läheisille sekä toivoo loukkaantuneille voimia toipumiseen.

”Teko on erittäin tuomittava ja Suomen oloissa poikkeuksellinen vakava väkivaltarikos, joka järkyttää meitä kaikkia suomalaisia”, sanoo pääministeri Juha Sipilä.

Hallitus sai neuvottelussaan raportin tapahtuneesta ja tutkinnan etenemisestä. ”Haluan kiittää poliisia ja muita viranomaisia ammattimaisesta ja ripeästä toiminnasta. Tekijä saatiin kiinni erittäin nopeasti”, sanoo pääministeri Sipilä.

Hallitus on seurannut tilannetta tarkasti alkuhetkestä lähtien. Valtionjohto on pitänyt tiiviisti yhteyttä ja saa poliisilta jatkuvasti päivittyvää tietoa. Poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä jälleen aamulla.

Lähde: valtioneuvosto

 

6 thoughts on “Hallitus tuomitsee Turussa tapahtuneet väkivallanteot

  • 18.8.2017 at 23:21
    Permalink

    No mitä tehdään ?

    Reply
  • 18.8.2017 at 23:37
    Permalink

    Suomen kansa tuomitsee nämä rikolliset päättäjät maanpetoksesta.

    Reply
  • 19.8.2017 at 07:35
    Permalink

    Tuohan on päivänselvää, miksi sitä pitää vielä julistaa erikseen. Tosin myös Suomessa on paljon porukkaa jotka eivät tuomitse islmilaista raukkamaista terroria jossa isketään puukolla lastenrattaita lykkääviä naisia ja tapetaan kuin Isiksen ohjekirjassa neuvotaan. Tähän porukkaan kuuluu myös ihan kantasuomalisia ja heitä oli taannoin tuolla rautatientorilla helsigissä. Porukka on hyvin organisoitu ja heillä on oikein johtajat, usein naispuolisia.

    Reply
  • 19.8.2017 at 10:16
    Permalink

    Hallitus tuomitsee? 😀 Hallitus on yksinään täysin syyllinen koko tämän episodin aiheuttamiseen. Hallitus on tarkoituksella vaarantanut kansan turvallisuuden pakolaispoliitiikallaan. Valtamedian valheet jaksavat yhä yllättää tapahtumapaikalla olleita.

    Reply
  • 19.8.2017 at 10:32
    Permalink

    Juha Pipilä on vielä shokissa ja siksi hän ei kykene tekemään päätöksiä. Mutta kun hän on levollisesti nukkunut muutaman kuukauden niin sitten hän varmaan jo tulee johtopäätöksen että maamme tarvitsee lisää islamisti-terroristeja kestävyysvajeen korjaamisen.

    Reply
  • 19.8.2017 at 11:17
    Permalink

    Tässä ei pahoitteluja kaivata vaan toimia! Kaikki poliisit (ruumiitten kerääjät) suitsimaan vihaista puhetta!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.