YLEn törkyturpa Juhani Kenttämaan politikointi raivostuttaa

Pakkoverolla rahoitetun propagandatuutin musiikkitoimittelija nimeltä Juhani Kenttämaa on kutsunut Facebook-päivityksessään ”Refugees not welcome” -tarran mersuunsa liimannutta henkilöä ihmisjätteeksi ja fantasioi ilkivallasta tai väkivallasta (tulkinnasta riippuen).

Kenttämaa kirjoittaa:

”Onko tehokkaampaa tapaa viestiä olevansa totaalinen ihmisjäte, kuin liimaamalla uuden Mersunsa takaikkunaan ’Refugees NOT welcome’ -tarran? En keksi. Tällanen kärry tuli vastaan Kivinokalla. Teki mieli heittää kivellä nokkaan.”

Tästä sattumuksesta on kirjoitettu tänään mm. seuraavat vuodatukset:

Heikki Porkka: Yleisradio, presidentti ja Suomi100 -toimikunta ihmisjätteiden oppaina

Suomen Uutiset: Ylen toimittaja puhuu ”ihmisjätteestä” ja haluaa ”heittää kivellä nokkaan” – yleläiset esimiehet tsemppaavat minkä ehtivät

Politikointi on ollut YLEssä aina ongelma, mutta some on singonnut viime vuosina monien toimittelijoiden suhteellisuudentajun ja käytöstavat gutenbergiläisestä galaksista haisevalle somekaatopaikalle. Esimerkiksi uutistoimittaja-dekkarikirjailija-satusetä Matti Rönkä on julkisesti pohdiskellut väärinajattelijan kykyä autofellaatioon.

Kaikenlaiselle alhaiselle poliittisten vastustajien nimittelylle avattiin ”Moskovan stadionin portit”, kun vuonna 2009 Helsingin kihlakunnansyyttäjä Heikki Poukka ei pitänyt tutkimisen arvoisena rikoksena Jussi Halla-ahon nimittelyä ”kiusalliseksi rotutohtoriksi” Yleisradion pääuutislähetyksessä. Jutun tehnyt toimittelija Jyri Rantala palkittiin myöhemmin työpaikalla Suojelupoliisin viestintäpäällikkönä.

6.4.2010 Svenska YLEn Carin Göthelid linjasi, että sellaisia maahanmuuttokriittiseksi itseään kutsuvia, jotka pitävät maahanmuuttajia uhkana Suomelle tai suomalaiselle kulttuurille, pitää kutsua YLEssä muukalaisvihamielisiksi:

Vi på svenska Yles nyheter använder därför ordet ”främlingsfientlig” istället för ”invandringskritisk” om uttalanden/utspel/grupper som beskriver invandrare som ett hot mot Finland eller mot den finländska kulturen. Det handlar inte om att stämpla någon utan att tala klarspråk.

Edes perussuomalaisten nousu suureksi puolueeksi tai hallituspuolueeksi ei ole saanut Yleisradiota noudattamaan puoluelakia tai yleisradiolakia juurikaan paremmin.

Vaihtoehtomedian nousu johtuu pitkälti YLEn kyvyttömyydestä olla moniarvoinen ja moniääninen valtiollinen yleisradioyhtiö. YLE Watch -blogi on erikoistunut seuraamaan YLEn asiattomuuksia ja politikointia.


 

3 thoughts on “YLEn törkyturpa Juhani Kenttämaan politikointi raivostuttaa

 • 16.8.2017 at 12:09
  Permalink

  Kenttämaa on jo naamansa perusteella varmasti ”pätevä” YLE:n pakkoveroilla rahoitettavaan organisaatioon.Se todellinen kikkara haisevan läjän päällä.

  Reply
 • 17.8.2017 at 07:24
  Permalink

  yle on kansanmurhan todellinen taustavoima ja liikkeelle laittaja…yle tulee keksimään sille asialle oikeutuksen toimittajiensa voimin

  Reply
 • 17.8.2017 at 20:02
  Permalink

  yle on juuri sellainen kuin on toimittajatkin , ylensyöjät

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.