Takkulaiset: Siistimme kaupunkipyöräaseman pyörineen mainoksista Helsingissä.

Jos joku ihmettelee mihin hävisivät Alepan mainokset kaupunkipyöristä, niin syyllistä ei arvitse kaukaa hakea. Takku.net sivustolla on otettu täysi vastuu asiasta. Mainoksien poistamista perustellaan muunmuassa:

 1. Emme koe että Alepa-fillarit ovat minkään porvarillisen ”hyvän maun rajan” ulkopuolella, vaan haluamme vapauttaa koko kaupunkitilan kaikesta kaupallisesta viestinnästä.
 2. Mainosten tietoinen pyrkimys on yleensä kasvattaa mainostajan näkyvyyttä ja sitä kautta markkinaosuutta.
 3. Mainoksia yhdistää kuitenkin myös omistajien yhteisen luokkaintressin (monesti tiedostamaton) ajaminen meitä työnalaisia vastaan.
 4. erityisesti siitä, että pieni vähemmistö voisi omistaa suurimman osan maailmasta jossa elämme.

Sivustolla otetaan kantaa myös siihen kuinka Hok-Elannon osuuskunta on samaa sakkia S-ryhmien, osakeyhtiöiden ja muiden kanssa. Sivustolla kerrotaan myös ”alepa fillareiden” aiheuttaneen isommankin somekohun:

Kun nämä poljettavat mainokset toissa keväänä saapuivat katukuvaamme, syntyi siitä pienoinen somekohu. Edes jotkut kanssakaupunkilaisemme ymmärsivät, ettei kapitalismissa anneta ilmaisia lounaita. Kohu kuitenkin laantui nopeasti, merkittävänä sammuttajanaan porvariston ainainen vahtikoira Helsingin Sanomat. Nyt Alepa-fillari kulkee jo toista kesäänsä, leviten kantakaupungin ulkopuolelle yhä uusia katuja merkaten.

Me emme enää halua katsella passiivisina sivusta kun koko ympäristömme kaupallistetaan.

 

Nyt Helsinki on pelastunut kaupallistumiselta ja kaupunkipyörät ovat ilman Alepan tarroja. Kuten aina, myös Alepan tarroista takku.netissä ympyrä sulkautuu ja syy kaikkeen on alati lisääntyvä fasismi.

Muistamme teollamme toveriamme Heather Heyeriäjonka fasistit murhasivat Charlottesvillessä lauantaina. Kamppailu sortoa ja ylivaltaa vastaan on sama kaikkialla maailmassa ja fasismin juuri piilee nimenomaan vieraantuneessa kapitalistisessa kulttuurissamme.

Charlottesvillestä kerroimme aiemmin: 

 

 

3 thoughts on “Takkulaiset: Siistimme kaupunkipyöräaseman pyörineen mainoksista Helsingissä.

 • 15.8.2017 at 16:43
  Permalink

  Menisivät töihin, ainiin, ei ne jaksa.

  Reply
 • 15.8.2017 at 17:26
  Permalink

  Milloin tulee se päivä kun nämä takkutukat sun muut anarkisti-öyhöttöjät ymmärtävät toimivansa globaalin eliitin armeijana ja heidän älyvapaiden tempauksien annetaan jatkua VAIN JA AINOASTAAN siksi että se hyödyttää juuri niitä tahoja joita vastaan nämä älyllisesti rajoittuneet sanovat taistelevansa.

  -Ryhmien johdossa tieto todellisuudesta selkeästi on -sen näkee varsin selkeästi jos katsoo minne ilkivalta ja vandalismi kohdistuu -yhteiseen omaisuuteen ja yhteiskuntarauhan horjuttamiseen. Täydellistä omaan maalin pelaamista jonka lopputulos ei jää ainoastaan nollaan vaan kääntyy takkuja itseään vastaan.

  -Kuka saisi tämän karun todellisuuden nuijittua näiden (takkuisiin) päihin?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.