Poliisia kivitettiin Klaukkalassa, sama jengi pahoinpiteli nuoria

Nurmijärven Uutiset kertovat kuinka isohko nuorisojengi pahoinpitelivät vastaantulleita nuoria. Epäiltyjen ikä on noin 17-18 vuotta. Uhreja oltiin hakattu nyrkein naamaan, poliisin mukaan kuitenkin pahoilta vaurioilta on vältytty.

Tapahtumapaikka oli Klaukkalan Alepa ja kellonaika noin 22.45.

Myöhemmin illalla Klaukkalan ala-asteella kolme poikaa pahoinpiteli yhden 17-vuotiaan pojan. Yksi pahoinpitelijöistä hajotti myös parkissa ollutta autoa ainakin takalasin verran.

Poliisin saapuessa paikalle iso noin 50 hengen ryhmä reagoi poliisin tuloon kivittämällä poliisiautoa. Poliisi sai otettua paikanpäältä kiinni yhden pahoinpitelijän ja muut kaksi muualta.

Poliisi vahvistaa tapahtumien olevan Klaukkalassa yleistyvää toimintaa. Myös Nurmijärven Uutisten FB sivujen kommentoijat kertovat tapahtumien olevan arkea paikkakunnalla. Muutama poiminta:

 1. Tämä joukko on jo pitkän aikaa piessyt siellä ihmisiä. Miten on mahdollista ettei niitä kuriin saa. Monet pahoinpitelyt varmaan mennyt rosikseen asti. Ehkä näidenkin kotona tiedetään lastensa touhut ja vanhemmatkin saavat turpaansa.
 2. Osa näistä on semmosia gangsterin alkuja,ei taida mätkimiset enään auttaa.Mutta auttaa pitäisi näitä 13-14v tajuamaa et seuranvaihto olis todella paikallaan
 3. Toivottavasti poliisit saavat nyt kuriin tätä hulluutta!! Olisi jo aika! Haikalan koululla oli klo 18 aikaan iso nuorisoporukka tänään taas….

Täällä liikkuu nuorisoporukka, jonka ydinryhmään kuuluu viitisentoista 13–18-vuotiasta nuorta. He aiheuttavat pelkoa ja epäjärjestystä. Kun poliisi tulee paikalle, porukka käy poliisimiesten ja poliisiautojen kimppuun, kertoo  rikoskomisario Markku Lylykangas.

Jatkossa poliisin valvontaa kohdistetaankin hänen mukaansa erityisesti Klaukkalan alueelle.

(artikkelikuva on kuvituskuva)

 

 

4 thoughts on “Poliisia kivitettiin Klaukkalassa, sama jengi pahoinpiteli nuoria

 • 15.8.2017 at 18:03
  Permalink

  Ruotsin malli leviää ja jos poliisi ei ota kovia otteita heti käyttöön näitä etnojengejä vastaan, peli on menetetty. Pahaa pelkään vaan että ylemmältä taholta tulee ohjeet käsitellä silkkihaskoin näitä kultamunia monikulttuurisuuden nimissä. Näiden tapoja oikein HALUTAAN levitä myös suomeen, syytä voi vain arvailla.

  Reply
 • 16.8.2017 at 14:54
  Permalink

  Seurueessa kunniakansalaisia, ja muutama kantasuomalainen ns. paremman perheen nilkki. Muutahan ei tarvitakaan, että poliisi katsoaa asiaa läpi sormien, ja antaa sekoilun jatkua.

  Reply
 • 4.9.2017 at 17:23
  Permalink

  Valitettavasti ihan aitosuomalaisia siellä pyörii….
  Täällä kun ei mitään muuta aktiviteettia ole tuon ikäisille,,
  pyöritään kujilla ja tyhmät päät yhteen,, siitä se homma lähtee käsistä…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.