Jussi Halla-aho: On todella mielenkiintoista, että kun meritaksitoiminta käy hankalaksi, henkien pelastaminen ei enää kiinnosta

Libya on yksipuolisella ilmoituksella laajentanut aluvesirajaansa sadan kilometrin päähän rannikostaan ja kieltänyt ”pelastusjärjestöjä” toimimasta aluevesillään. Tähän asti järjestöt ovat päivystäneet jopa 20 kilometrin päässä rannikosta ja houkutelleet ihmisiä merelle.

Libyan toimet ovat rauhoittaneet tilannetta merkittävästi. Elokuun kahdella ensimmäisellä viikolla Italiaan saapui keskistä reittiä pitkin 1700 laitonta siirtolaista. Heinäkuussa luku oli 11 500 ja kesäkuussa 23 500.

On todella mielenkiintoista, että kun meritaksitoiminta käy hankalaksi, henkien pelastaminen ei enää kiinnosta. Lääkärit ilman rajoja ja Pelastakaa lapset ovat ilmoittaneet lopettavansa ”pelastusoperaationsa”. Miehistöjen turvallisuutta ei kuulemma enää pystytä takaamaan. Tämä viittaa siihen, että Libyan rannikkovartiosto on ampunut varoituslaukauksia rantakaislikossa kyttäävien ”pelastuslaivojen” suuntaan.

Jussi Halla-aho viittaa Facebookissa Die Pressen uutiseen

8 thoughts on “Jussi Halla-aho: On todella mielenkiintoista, että kun meritaksitoiminta käy hankalaksi, henkien pelastaminen ei enää kiinnosta

  • 14.8.2017 at 15:02
    Permalink

    Varmaan köyhdyttää kulttuuria.

    Reply
  • 14.8.2017 at 15:34
    Permalink

    G.Soros & kump. maksaa vain jokaisesta ylituodusta mustapäästä -1700 kpl/kahdessa viikossa ei riitä kunnon tiliin.

    -Mistä alkaa seuraava tulva? Espanjassa pientä alkua on jo havaittavissa…vai alkaako lennättäminen? Varmaa on ettei EU-mafia tule luovuttamaan vaan jatkaa entistä kiihkeämmin jäsenvaltioittensa tuhoamista -meiltä varastamilla rahoilla.

    Reply
  • 14.8.2017 at 17:15
    Permalink

    Saatana eikö EU:n mätää komissiota saada kaadettua?
    Sisällissotaa tiedossa!

    Reply
    • 14.8.2017 at 19:49
      Permalink

      Meidän läpimädät maanpetturi-poliitikkomme päinvastoin tukevat tuota korruption pesää!

      Reply
    • 15.8.2017 at 06:58
      Permalink

      Ei saada. Ne komissaarit pitää poimia yksitellen.

      Reply
  • 15.8.2017 at 02:49
    Permalink

    Lähettäkää toi suuri määrä helikoptereita ,jotka pörrää täälä Päijänteen päällä Jyväskylän ralliajojen aikaan sinne Libyan vesille, siellä olisi niillekin oikee tehtävää, ,,kun nostelevat jengiä merestä, ,etteivät turhaan lentele täällä edestakaisin
    ja riko rauhaa mikä taalan vielä näyttää olevan ,,

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.