Lääkärit ilman rajoja keskeyttää meritaksipalvelunsa

Italian hallituksen uudet säännöt kansalaisjärjestöjen pelastustoiminnalle ja Libyan rannikkovalvonnan jämäköityneet otteet tuottavat tulosta. Lääkärit ilman rajoja -järjestö on keskeyttänyt etsintä- ja pelastusoperaationsa Libyan vesillä ja myös Pelastakaa lapset harkitsee samaa, mikäli turvallisuustilanne heikkenee ja rajoituksia tulee lisää.

Pohjoisen Liiton Matteo Salvini kommentoi FB-sivullaan:

Hienoa. Yksi apuri vähemmän lauttureille, tuhansia laittomia vähemmän italialaisten elätettäviksi.

 

Lähde: ANSA, Matteo Salvinin FB5 thoughts on “Lääkärit ilman rajoja keskeyttää meritaksipalvelunsa

 • 13.8.2017 at 14:05
  Permalink

  Kippis sille! Voipi olla, että järjestö tulee tarvitsemaan uuden nimen. ”Lääkärit ilman päitä.”

  Reply
 • 13.8.2017 at 23:50
  Permalink

  Yksi maahantunkeutujien syöksyvene ainakin hetkellisesti poissa pelistä -hyvä niin, onhan se tyhjää parempi. Suorastaan irvokasta on huomata eräs hyvin oleellinen asia -kaikki viikon aikana toteutuneet positiiviset käänteet ovat yksinomaan KANSALLISEN toiminnan tulosta (Libya & Italia) jossa oma roolinsa on ollut myös TAVALLISTEN KANSALAISTEN RAHOITTAMALLA C Star aluksella joka toimii (konemiehistö poislukien) euroopan tulevaisuudesta huolestuneen TALKOOPORUKAN VOIMIN.

  -Mielenkiintoista eikö totta? KANSALLISELLA yhteistyöllä ja muutamalla vapaaehtoisen aktivistin toiminnalla viikossa se mihin EUvostoliitto ei ole pystynyt koko kehitysmaalais-invaasion aikana! Miljardeja imevä musta aukko nimeltään EU on täysin toimintakyvytön järjestelmä jonka ainut tehtävä on toimia jäsenvaltioidensa kyvyttömimpien poliitikkojen suojatyöpaikkana -tähtitieteellisiä maksavia kokouksia toisensa jälkeen ilman mitään tuloksia. Turhaa. Raivostuttavaa.

  Reply
  • 14.8.2017 at 15:49
   Permalink

   Huvittavaa että ENTISTÄ KANSALLISTA kokoomusta eli ENTISTÄ ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puoluetta edustava Eero Lehti totesi äskettäin eräässä haastattelussa, että hänen tekisi mieli sanoa Kataisen lähteneen pakoon [Brysseliin] kun [Kataisen sytyttämänä] talo on tulessa.

   Reply
 • 14.8.2017 at 10:28
  Permalink

  EU on todellakin vähä-älyisen korruptoituneen komission johdossa!
  Kataisen kaltaiset idiootit antavat Euroopan täyttyä kehitysmaalaisilla.
  Järjestyneet turvalliset yhteiskunnat joutuvat ennennäkemättömään kaaokseen!
  Pakolaisjärjestelmä on täysin sairas, elintasopakolaisia tunkee yli rajojen kun ovat omat paskavaltionsa ajaneet ongelmiin.
  Rakentaisivat omaa yhteiskuntaansa ja rikkaammat maat voisivat jopa tukea kehitystä Afrikassa ja Lähi-idässä.
  Mutta kun eivät muuta osaa kuin tapella ja lisääntyä.
  Maailmanhistorian typerimmät johtajat meillä EU:ssa!
  Sairas narsistinen eliitti, Bilderbergit ym täyskusipäät tuhoaa satojen vuosien aikana saavuttamamme sivistyksen.

  Reply
 • 14.8.2017 at 15:54
  Permalink

  ”Pakolaisjärjestelmä on täysin sairas, elintasopakolaisia tunkee yli rajojen kun ovat omat paskavaltionsa ajaneet ongelmiin.”

  Tilastojen mukaan Italiaan v. 2016 tulleista maahantunkeutujista alle 3% oli YK:n pakolaismääritelmän mukaisia tulisjoita.
  Vallankahvassa olevat maanpetturit ja heidä hyödylliset suvakki-idioottinsa eivä tee minkään laista eroa onko tulija todellinen pakolainen vai jonkin lajin onnenonkija.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.