Ruotsi: poliisit luovuttaa – tuhansia eronnut

Ruotsin poliisi on kriisissä. Viime vuonna 950 poliisia lopetti, tänä vuonna jo 500. Noin 1000 poliisia on lopettanut hommat joka vuosi muutaman viime vuoden aikana.

Vaikka luvut sisältävät eläköitymisen, ne ovat hurjia. Viiden vuoden takaiseen nähden eroamiset ovat kaksinkertaistuneet. Monet luovuttaneista ovat alle 40-vuotiaita.

Ruotsissa joudutaan paikkaamaan poliiseja vartioilla, joihin uppoaa suuria summia. Vaikka poliisien palkkaakin on nostettu, yhä useammat katsovat, että Ruotsin 61 vaikeaa aluetta ovat vain liikaa, koska tavallisista työtehtävistä on tullut vaarallisia.

Asiasta kertoi norjalainen Netavisen.

13 thoughts on “Ruotsi: poliisit luovuttaa – tuhansia eronnut

 • 11.8.2017 at 08:23
  Permalink

  Mitä svedu valittaa, sehän on vain monikulttuurisuutta. Sitä sa mitä tilaa. Ottakaa vaan lisää partalapsia ja neekereitä.

  Reply
  • 31.5.2020 at 00:44
   Permalink

   Suomessa on vähän ajan päästä samanlaista!

   Reply
 • 11.8.2017 at 11:05
  Permalink

  Kenttä on varoittanut asiasta jo pitkään mutta hallintoelimet eivät kuuntele. Pian Ruotsissa poliisin kenttä tehtävät joutuu hoitamaan Ruotsin puolustusvoimat. Ongelma vain on siinä että heidän puolustusvoimiensa miesvahvuus on varsin pieni; 46 600 kun miesvahvuudesta lasketaan puolustusvoimissa työskentelevät siviilit pois, lähde: http://www.forsvarsmakten.se/sv/information-och-fakta/forsvarsmakten-i-siffror/

  Nuo ongelma alueet pitäisi siistiä poliisin ja puolustusvoimien yhteisoperaatiolla, mutta kun poliittista halua ei ole ja henkilökuntaakin niukasti niin todennäköisintä on se, että tilanne tulee vain kärjistymään kärjistymistään.

  Reply
  • 11.8.2017 at 15:17
   Permalink

   Voin kertoa sinulle Risto että mitään ”siivousta” ei koskaan, ikinä, eikä milloinkaan tule tapahtumaan. Vaikka kaduilla makaisi tuhansia kantaväestöön kuuluvien ruumiita niin mitään operaatiota ei tule. Voin lyödä tästä vedon hyvinkin suuresta rahasummasta.

   -10 vuotta tuota monikulttuurisen helvetin kehitystä seuranneena olen asiasta täysin varma. Ruotsi on kaput ja finiitto moraalisesti -nöyryytetty kansa joka on ottanut orjan roolin elämäntehtäväkseen.

   Reply
 • 11.8.2017 at 15:05
  Permalink

  Muslimien perseilyn hinta lankeaa maksettavaksi -mitenmeniniinkuomastamielestä?

  Reply
 • 11.8.2017 at 15:09
  Permalink

  Ja valtamedia ei tästä hiisku sanaakaan!
  Monikulttuurisuuden utopiaa ylläpidetään kieltämällä kaikki ongelmat. Ruotsi on muuttunut paikoitellen kehitysmaalaiseksi helvetiksi ja feministi-vihervassari-hyysäripoliitikot korkeintaan miettivät kuinka paljon rahaa näille matuille pitäisi antaa lisää ettei tule heille paha mieli.
  Eivät myönnä olleensa täysiä idiootteja kun ovat päästäneet nämä ongelmat maahansa.

  Reply
 • 11.8.2017 at 18:06
  Permalink

  EDIT: Pitää vielä lisätä pari erittäin oleellista asiaa:

  1. KAIKKI suomen tekemät toimet on suoraa kopiointia ruåtsista joten ei ole pienintäkään syytä epäillä etteikö lopputulos olisi vähintään yhtä karmaiseva mitä on monikulttuurisen kansainkodin tämänhetkinen tilanne. Osittain tilanne on jopa pahempi sillä rakas naapurimme ruåtsi seuloo suuressa naapurirakkaudesaan kaikki pahimmat tapaukset tänne meitä ilahduttamaan -kovin kun ovat naapurirakkaita…

  2. Suomen länsiraja on EDELLEEN VAILLA MINKÄÄNLAISTA VALVONTAA joten ruåtsin ongelmien siirtyminen suomeen on tuntien kysymys -oli kyse sitten terroristeista, aseista, huumeista jne jne. Tämä ei ole synkän tulevaisuuden maalailua vaan juuri nyt tapahtuva asia. Kukaan ei tiedä mitä, keitä ja missä tarkoituksissa rajan yli kuljetaan -eli jos joku (kuten eräs Mikko Kärnä) väittää tilanteen olevan hallinnassa niin hän valehtelee -jostain henkilökohtaisesta tarpeesta johtuen…

  -Ruåtsin romahdukselle virnuillessa on hyvä tiedostaa että ilman jämäköitä toimenpiteitä olemme samassa tilanteessa nopeammin mitä moni pystyy uskomaan. Joten: RAJAT KIINNI!

  Reply
 • 12.8.2017 at 05:41
  Permalink

  En usko että lopettavat tehtävien vaarallisuuden takia, vaan sen että ovat turhautuneita tilanteeseen. Ei tule tukea ylimmältä päällystöltä, se pistää v…tuttamaan ja tekemään johtopäätökset.

  Reply
 • 12.8.2017 at 17:22
  Permalink

  Ruotsin poliisi on ollut jo kauan kusessa ”uusruotsalaisten” kanssa. Se ei ole enää kovinkaan monelle mitään uutta, vaikka asioita siellä ja täällä valtamedian taholta oltiin kuin kusi sukassa koko asiassa. Kunnes Suomeenkin ilmestyi ns. ”valhemedioita”, jotka sanoivat paskan paskaksi ja luettelipa vielä svedujen ruumiiden määränkin ja poltettujen autojen ”tuotantoluvut” jetsulleen. Paras ja ensimmäsiä airueita oli keväällä menehtynyt ”Rähmispossu”. joka vei ”Absurdanian” mielettämyyksien kammioihin sikäläisestä elämänmenosta muslimien, neekereiden, homojen, lesbojen, feministien ja kaiken siltä väliltä olevan kuonan, jota ei voi edes pellolle levittää.
  Ruotsalaiset poliisit ovat olleet voimattomia ja täysin aseettomia kahvinkeittelijöitä muslimirikollisten edessä, puhumattakaan NoGo-alueista, jotka ovat arabimaita keskellä ruotsalaista konsennusta ja diskuuteeraavaa kulttuuria.
  Poliisien, palomiesten ja ambulanssihenkilökunnan on ollut mahdotonta edes työskennellä alueilla, jossa vallitsee islamilainen järjestys oman turvallisuutensa vuoksi. Nämä viranomaiset kieltäytyvät menemästä ilman poliisia paikalla ja itse poliisikin välttelee viimeiseen asti menemästä sinne minne aurinko ei paista eikä järjen valo.
  Poliisien työturvallisuus on ollut jo pitkään niin huono, että vastaan on tullut se viimeinen tosiasia eli oman terveyden ja hengen säilymisen itsetarkoitus kontraten työn tuomaan tuloon ja ”tyydytykseen”.
  Jokainen tervejärkinen ihminen haluaa elää, vaikka talolainat kaatuisivat päälle tuoden taloudellisenkin kurimuksen. Jopa itsenäni kehoittaisin kaikkia Ruotsin poliiseja eroamaan, sillä heillä ei ole mitään vastuuta, eikä velvollisuutta tehdä työtään siinä katastrofaalisessa ja sodan tunnusmerkit täyttävässä yhteiskunnassa, jonka maan hallitukset ovat ajaneet tuohon monikulttuurisuuden hulluuden mielipuoliseen tilaan jo 40-vuotta. Tästä kaikesta voi kiittää Ruotsin entistä murhattua pääministeriä Olof Palmea ja hänen sosiaalidemokraattista puoluettaan, joka tuhosi erään Pohjolan kehittyneimmistä ja sivistyneimmistä kansankodeista, jota kaikki muut pohjoismaat pyrkivät jäljittelemään niiltä hyviltä osin, jolla huolehdittiin kansalaisten hyvinvoinnista ja vakaasta turvallisesta yhteiskunnasta, jossa oli sananvapaus ja oikeus osoittaa mieltään ja kuulua siihen poliittiseen viiteryhmään, johon halusi.

  Reply
 • 12.8.2017 at 23:48
  Permalink

  Minkähän takia ei poliisit saa tukea mistään? Kaupunki kun laittais sähköt ja vedet poikki, niin ei ne kauaa siellä viihtyis. Noin niinku esimerkkinä heitettäköön.

  Reply
  • 14.8.2017 at 13:03
   Permalink

   Ei kansanvaihtoa kantaväestöä suojelemalla pysty edistämään -eikä poliisi ole enää vuosikausiin toiminut yhteiskunnan palveluksessa vaan eliitin yksityisarmeijana jonka perus svenssonit kustantaa. Suomi seuraa tässäKIN täysin samoja, etnohelvettiin johtavia jalanjälkiä.

   Reply
 • 20.8.2017 at 12:35
  Permalink

  Uskomatonta kommenttia. Teillä on varmaan turvallisen tuntusta uhota täysin naurettavaa ideologiaanne täällä äärioikeistolaisen pyhässä paikassa. Mistä moinen pelko ja viha oikein kantaa? En ole koskaan voinut ymmärtää. Oletteko miettineet että meidän rakas Suomi on ollut epäsuorasti mukana ryöstämässä tappamassa ja raiskaamassa lähi-itää, afrikkaa ja muita köyhiä kehitysmaita täysin huoletta jo iät ajat osana eurooppalaista ja yhdysvaltalaista aggressiota? Sivistäkää itseänne, lukekaa historiaa, maailmanpolitiikkaa ja miettikää uudelleen asioita. Siis sitten kun kasvatatte kivekset ja uskallatte kohdata maailman sellaisena kuin se on.

  Reply
  • 6.9.2017 at 18:12
   Permalink

   Uskomatonta tämän kehitysmaalaisten invaasion salliminen on minustakin -totta se kuitenkin on vaikka sitä kuinka ihmettelisi.

   -Ja tuohon ”suomen vastuuseen” on selkeä faktoihin perustuva vastaus: MITÄÄN SELLAISTA EI OLE! KEHITYSMAIDEN ONGELMAT EIVÄT KUULU MEILLE VÄHÄISIMÄSSÄKÄÄN MÄÄRIN! AUTTAMISVELVOITETTA EI OLE!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.