Zuma sai parlamentin luottamuksen

Etelä-Afrikan parlamentti äänesti kumoon presidentin erottamisesta tehdyn esityksen äänin 198-177. Tämä oli kahdeksas yritys saada Jacob Zuma viralta. Yksinkertaisesta enemmistöstä jäi puuttumaan 24 ääntä.

Valtataistelua käydään hänen oman puolueensa ANC:n sisällä. Koska äänestys toteutettiin suljettuna lippuäänestyksenä ja oppositiossakin joku saattoi olla presidentin puolella, on mahdotonta arvioida tarkasti, kuinka moni ANC:n kansanedustaja äänesti opposition kanssa presidenttiä vastaan, mutta vähintään 31.

Oppositiojohtaja Mmusi Maimane (Democratic Alliance) kommentoi:
”ANC saattoi voittaa luottamusäänestyksen, mutta se on kadottanut kansakunnan luottamuksen” ja ”ANC on puolustaa yhtenäisenä korruptiota. Ei ole minun tehtäväni koota heidän rivejään. Siihen minulla ei ole valtaa.”Lähde: News24.com

2 thoughts on “Zuma sai parlamentin luottamuksen

 • 10.8.2017 at 02:25
  Permalink

  Mitä hyötyä on vaihtaa neekeri toiseen neekeriin?

  -Niinpä…

  Reply
 • 10.8.2017 at 11:08
  Permalink

  ”Valtataistelua käydään hänen oman puolueensa ANC:n sisällä. ”
  Ja Hauki on kala.
  Kuinka muutoinkaan, sillä kommunistisen ANC:n yksinvaltaisesti hallitsemassa Etelä-Afrikassa ei sallita muita puolueita ollenkaan. Ja jos niitä on. Ne ovat paperinukkeja, joilla kommunisi neekeri tytöt leikkivät ”demokratiaa” ja leikkelevät niiltä päitä.
  Maailma on hiljaa ja etenkin YK, tuo korruption ja kulttuurimarxismin ja valkoisen rodun vastainen liberalistien ja globalistien saastainen pöhöttynyt kattojärjestö, joka päästelee suolikaasujaan islamin haittamaahanmuuton kannattamiseksi sekä kansallivaltio aatten nujertamiseksi pois tästä maailmasta ”New World Orderin” kyhäämiseksi alistamaan maailman kansakuntia kurjuuteen harvain valtaan, jossa maailmaa johtaa johtajien pieni klikki, joille ihmiset ovat vain savea, jota voi muovailla mielensä mukaan tuntematta lainkaan minkäänlaista inhimillisyyden sääntöjä sekä hyveitä tuijottaen vain rahaa ja mammonaa.
  Maailmalla useat todella riippumattomat ihmisoikeusjärjestöt ovat määritelleet Etelä-Afrikan valkoisen kansanosan murha-aaltojen ja summitaisten valkoisten farmarien joukkomurhat KANSANMURHAKSI, joka täyttää kaikki tuon ”arvonimen” saamiseksi olevat tunnusmerkistöt raa’imman kautta. Valkoisia naisia murha-raiskataan, kuten tyttöjä ja mummojakin. Valkoisia poikalapsia murhataan viidakkoveitsillä brutaalisti paloitellen ja ruumiit häpäistään laittamalla sukuelimet suuhun aivan kuten Pariisinkin Islamisti-terrosti-iskussa rock-konserttiin 2016???. Vanhuksia murhataan tiloilleen useiden neekereiden joukkioiden voimin, jotka ovat aseistautuneet viidakkoveitsin murhaten uhrinsa raa’asti ja vieden jopa heiltä sisäelimiä, joita sitten myyvät onnentalismaaneiksi!!!
  Lisäksi aivoton nykyinen oranki-presidentti laulaa ”vaalitilaisuuksissaan” ANC:n kannatuslaulua sotilaiden ja yleisön voimin.
  ”Tappakaa buurit, tappakaa buurit. Katsokaa kuinka he juoksevat…”
  Onnekseni en muista tuon enempää tuosta kauheasta paska-viisusta, jota voivat vain Hyeenan kaltaiset laulaa riemumielin nyrkki kohotettuna pystyyn virne naamalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.