Rattijuoppo sammui keskelle tietä – Poliisi herätti ”kuljettajan”

Törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikos.

Miehen epäillään ajaneen huumaantuneena henkilöautoa ja nukahtaneen auton rattiin keskellä tietä Kirkkonummen Lapinkyläntiellä. Sivullinen teki asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen keskiviikkona 09.08.2017 kello 00.34.

Poliisin saapuessa paikalle, auto seisoi ajovalot päällä omalla ajokaistallaan keula kohti Veikkolaa. Kuljettajan paikalla istui mies turvavyöt päällä ja aurinkolasit päässä täydessä unessa. Poliisilla oli täysi työ saada tokkurainen kuljettaja hereille ja ulos autosta. Mies yritti mm. veivata vaihdekeppiä ja avata jo auki olevaa turvavyötään.

Hän ei kyennyt vastaamaan hänelle esitettyihin kysymyksiin. Hänet saatiin lopulta kuitenkin puhallutettua, tulos oli 0 mg/l. Mies toimitettiin Helsingin oikeuslääketieteen laitokselle verikokeisiin, jonka jälkeen hänet toimitettiin kiinniotettuna Espoon poliisiasemalle.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.