Assange: Republikaanien voitonmarssi vuosikymmenien mittainen!

Tunnettu Wikileaksin tietovuotoguru Julian Assange on ottanut kärkevästi kantaa Yhdysvaltain kaksipuoluejärjestelmän tilanteeseen.

Hänen mukaansa kumpikaan, Demokraatit eivätkä Republikaanit, halua myöntää sitä, että identiteettipolitiikan painottaminen yhdessä valkoisten enemmistön vähentymiseen on turboahtanut valkoisten identiteettipolitiikan.


Assange sanoo, että kun Demokraatit ovat palvelleet ei-valkoisten vähemmistöjen asiaa identiteettipolitiikallaan, Trump ja Republikaanit ottivat haltuunsa valkoisen kansanosan identiteettipolitiikan.

Valkoiset ovat vielä yli 60% äänestysikäisistä, Assange toteaa, ja jatkaa, että niin kauan kuin Demokraatit jatkavat identiteettipolitiikkaa, Republikaanit pystyvät paimentamaan valkoiset kannattamaan omaansa.

Assangin mukaan on Demokraateille liian myöhäistä irroittautua identiteettipolitiikasta, joten Republikaanit tulevat markkinoimaan itseään valkoisten puolueena ja Demokraatit tulevat olemaan ulkona useimmista viroista kunnes valkoiset menettävät enemmistönsä.

https://twitter.com/JulianAssange/status/894563812141146112

Tämä ei tapahdu vuosikymmeniin, Assange täräyttää ja lainaa Singaporen pitkäaikaista pääministeriä Lee Kuan Yewtä, joka sanoi: ”Monirotuisissa (sic!) yhteiskunnissa ei äänestetä yhteiskunnallisten tai taloudellisten etujen perässä, vaan äänestetään linjassa rodun (sic!) ja uskonnon kanssa.”

Lähde: Twitter.


VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.