Mv-lehti: Ilja Janitskin siirrettiin Andorran vankilasta sairaalaan

Mv-lehti kirjoittaa Ilja Janitskinin siirrosta seuraavasti: Andorran viranomaiset tutkivat tilanteen ja päättivät, että Iljan paikka on juuri nyt sairaalassa.

Eilen aamulla Interpolin kansainvälisen etsintäkuulutuksen perusteella Ilja Janitskin haettiin hänen kotoaan Andorrasta oikeuteen, jossa Ilja määrättiin vangittavaksi.

Iljan terveydentila on kuitenkin niin vakava, että Ilja siirrettiin tänään andorralaiseen sairaalaan Suomeen palauttamisen sijaan.

MV-lehden vakavaan syöpäleikkaukseen valmistautuva päätoimittaja ja kustantaja Ilja Janitskin siirrettiin tänään Andorran vankilasta sairaalaan. Janitskin pidätettiin torstaiaamuna Helsingin poliittisen poliisin Helsingin käräjäoikeuden tukeman poliittisesti vääristämän Interpol-etsintäkuulutuksen jälkeen hänen kotoaan.

Ilja Janitskinilla on vakava syöpä. Asteikolla 1-4, missä vakavin aste on 4, hänen kehostaan löydettiin umpilisäkkeen poiston yhteydessä otettujen näytteiden avulla 4:nnen asteen syöpä. Janitskinin laajan syöpäleikkauksen päivämääräksi oli sovittu 16. elokuuta.

Uutinen perustuu Mv-lehden Artikkeliin

 

 

4 thoughts on “Mv-lehti: Ilja Janitskin siirrettiin Andorran vankilasta sairaalaan

 • 6.8.2017 at 11:11
  Permalink

  Ilman minkäänlaista ”henkilöpalvontaa” on jokaisen rationaaliseen ajatteluun kykenevän (jos on rehellinen itselleen) pakko nostaa hattua ja kumartaa syvään sille työlle minkä Janitskin on tehnyt suomalaisen umpimädätetyn ja kaulaansa myöden korruptoituneen hyväveliverkoston paljastamiseksi -tuhannet ja taas tuhannet ihmiset ovat heränneet karuun todellisuuteen, ymmärtämään miten surkeaan kuntoon tämä rakas isänmaamme on päättäjien, virkamiesten ja täysin todellisuudesta irtaantuneiden maailmanhalaajien toimesta ajettu. Jotkut itseään kansallismieliseksi kutsuvat(kin) puhuvat Iljan kohdalla ”ylilyönneistä” -asia nyt vaan on niin että jos näin valtavaksi kertynyttä paskakasaa tonkaisee niin takuulla ryvettyy, näin suuria ongelmia ei yksinkertaisesti pysty tuomaan esille saati ratkaisemaan jos ei laita kaikkea peliin! Janitskinin tapauksessa se on tullut tähän mennessä maksamaan tähän mennessä vapauden ja terveyden menetyksen -vain siksi että TODELLISET RIKOLLISET saataisiin savustettua ulos koloistaan.

  -Toivon todella että mies saa itsensä taas kuntoon-

  Reply
 • 7.8.2017 at 17:48
  Permalink

  Ilja kannattajineen on ollut mukana luomassa sisällissotaan verrattavaa tilannetta. Eri mieltä olevia on vainottu, uhattu hengenlähdöllä, väkivallalla, raiskauksilla jne.
  Joten kiitos ei. Sellaista Suomea me veronmaksajat emme halua
  Ironista on että oikeus toteutui Iljan kohdalla. Rikollinen rahaton mamuloinen ja syöpäläinen poistettiin maasta.
  Paranemisia Iljalle.

  Reply
 • 7.8.2017 at 18:01
  Permalink

  Moni ihmettelee tätä ajojahtia ja onhan selvää, että kyseessä on täysin poliittinen ajojahti. Tekijänoikeusrikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaa ja kunnianloukkaus rikosepäilyillä saa interpolin jahtaamaan henkilöä, jotta henkilö saadaan kuulusteluihin vastaamaan en kommentoi on aika uskomatonta. Kyseessä on se, että Suomen eliitti aikoo tehdä Ilja Janitskinista varoittavan esimerkin kaikille kansalaisille ja vaihtoehtomedioille, että eliitin tekemisiä ei paljastella ilman seurauksia. Kyseiseen eliitin sikailuja ovat jatkuva valehtelu kansalle, hyvävelikorruptio, veroparatiisien käytön helpottaminen rikkaille ilman kiinnijäämistä ja monet muut asiat.

  Esimerkiksi vuodesta 2015 asti kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen on voinut tulla Ruotsin kautta ilman mitään papereita Suomeen elämään Suomalaisten veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi. Kukaan ei ole laittamassa rajoja kiinni, kukaan ei ole kyselemässä papereita. Poliisi ei tee yhtään mitään. Se jatkuu vielä tänäkin päivänä ja Suomen hallitus ei ole tekemässä yhtään mitään asialle. Laittomasti maassa olevat tekevät mielenosoituksia ja poliisi ei ole heitä poistamassa, eikä hallitus. 2015 vuonna paljastui kaikille kantasuomalaisille myös se karu asia, että turvapaikanhakijoille ja pakolaisille löytyy heti miljardeja euroja rahaa, ilmainen elämä Suomessa ja ilmainen yksityinen terveydenhuolto. Näillä samoilla resurseilla ja rahamäärillä olisi köyhyys, asunnottomyys, työttömyys ja leipäjonot poistettu alle vuodessa pysyvästi Suomesta. Tämä paljastaa sen, että yhdelläkään eduskuntapuolueella ei ole koskaan ollut yhtään mitään aikomusta poistaa näitä ongelmia Suomesta. Tämä paljastaa sen, että eduskuntapuolueiden tarkoitus on ollutkin pitää kantasuomalaiset pysyvästi asunnottomina, köyhinä, työttöminä ja leipäjonoissa.

  Ulkomaalaisiin sosiaalietuuksilla eläville menee 11 miljardia euroa vuodessa rahaa veronmaksajien rahoja. Summa kasvaa, joka päivä, koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka päivä lisää, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kaikki se raha mitä käytetään turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten kustannuksiin. On poissa kantasuomalaisten hyvinvoinnista. Veroja on korotettava jatkuvasti, on leikattava jatkuvasti ja on otettava lainaa jatkuvasti, jotta voidaan rahoittaa jatkuvasti kasvavien ulkomaalaisten kustannukset. Kaiken lisäksi kaikki Suomeen tulleet ja tulevat turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia, jotka tulevat elämään koko elämänsä veronmaksajien rahoilla ja koskaan he eivät tule mitään työtä tekemään. Tämä järjettömyys loppuu vasta sitten, kun Suomi islamisoituu tai kantasuomalaiset heräävät ja alkavat ääneestää sellaisia puolueita kuten suomiensin, muutospuolue, perussuomalaiset, jotka eivät ota yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista. Lisäksi tulevat poistamaan kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tällä hetkellä Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona vaikka rahat ovat loppu ja lainarahalla rahoitetaan elintasopakolaisten ja ulkomaalaisten elämä. Elintasopakolaiset = turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät maailmasta koskaan lopu niitä on yli miljardi. Ne eivät lopu vaikka Suomeen otettaisiin 60-100 miljoonaa nyt heti.

  Se miten tämä näytelmä tulee toimimaan ja miksi poliisi haluaa Janitskinin Suomeen on se, että Ilja Janitskin tullaan vangitsemaan heti, kun hänet saadaan Suomeen. Ilja pidetään vangittuna niin kauan, kunnes asia on käsitelty korkeimmassa oikeudessa asti. Mikä kestää useita vuosia. Lisäksi on tiedossa, että Iljalle on vaadittu 8 vuotta ehdotonta vankeutta syyttäjän toimesta. Ilja tulee valittamaan kaikista päätöksistä, joissa hänet tuomitaan ja koko tämän ajan hänet tullaan pitämään vangittuna. Mikäli Ilja voittaisi jossain asteessa vastapuoli tulee valittamaan niin kauan kunnes saa voiton. Ilja Janitskin tulee olemaan vangittuna useita vuosia, jonka jälkeen hänet tuomitaan vankeuteen. Yhteensä 8 pitkää vuotta ja niin isot korvaukset, että Ilja ei pysty niitä ikinä maksamaan takaisin. Eli näin tämä näytelmä tulee toimimaan, koska se tiedetään jo etukäteen vaihtoehtomedioiden ansiosta.

  Demla oikeuslaitoksen ansiosta tiedetään etukäteen, että Ilja Janitskin ei tule voittamaan yhtään oikeudenkäyntiä vaan tulee häviämään kaikki ja Ilja saa tuomion ja sellaiset korvaukset maksettavaksi, joita ei pysty koskaan maksamaan. Demla oikeuslaitos kannattaa Suomen islamisaatiota ja kantaväestön kansanmurhaa ja jakaa tuomioita ”viharikoksista” kantasuomalaisille. Vuosien päästä, kun kaikki ihmiset jotka ovat lukeneet tämän tekstin ja nähneet miten asia tapahtui juuri, kuten on tässä kirjoitettu. Se tulee paljastamaan, että Suomea hallitsee eliitti, joka hallitsee myös oikeuslaitosta. On olemassa käsikirjoitus, jonka mukaan Ilja Janitskin asia tullaan hoitamaan ja vaihtoehtomedioiden takia se on etukäteen kaikkien tiedossa. Nyt vain seuraamaan tätä etukäteen kirjoitettua ja tapahtuvaa näytelmää teatteria, jonka kaikki vaiheet ja lopputulos on jo etukäteen tiedossa. Ainoa asia mikä voi muuttaa tilanteen on Iljan kuolema syöpään. Jos Ilja syövästä selviää hengissä tulee hän kokemaan etukäteen kirjoitetun näytelmän kohtalon, jonka suurin osa tietää.

  Tämän näytelmän takana on Suomalainen eliitti, joka on nyt paljastanut voimansa ja keitä he ovat. He ovat poliitikkoja ja rikkaita, jotka vaikuttavat taustalla ja hallitsevat koko Suomea. Tätä eliittiä ja Suomen islamisaatiota tukevat ja kannattavat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, valtamedia, poliisi, oikeuslaitos, kirkko, spr ja kaikki suvakit. Tämä eliitti pelkää, että suomalaiset heräävät ja totuus heistä on luettavissa vaihtoehtomedioista. Tämä eliitti kannattaa kantasuomalaisten kansanmurhaa, Suomen islamisaatiota, euroa, EU:ta ja natoa. Kyseinen eliitti on täynnä psykopaatti ammattivalehtelijoita, joiden kusetuksia ja valheita ovat vaihtoehtomediat paljastelleet, jo pitkään.

  Vaihtoehtomediat paljastavat suomalaisen psykopaatti ammattivalehtelijoiden eliitin kaikki valehtelut, huijaamiset ja kansan jatkuvan kusettamisen myös jatkuvilla verojenkorottamisella ja jatkuvilla leikkauksilla. Joilla rahoitetaan jatkuvasti kasvavia turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksia. Koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää ja ne lisääntyvät synnyttämisen kautta. Vaihtoehtomedioita, joita suomalainen eliitti pelkää ja he koittaa keinolla millä hyvänsä estää kansalaisia lukemasta oikeaa totuutta ilman valtamedian aivopesua ja velehtelua. Totuus tulee nykypäivänä vain vaihtoehtomedioista. Valtamedia on eliitin halinnassa ja siksi valtamedia ei ikinä paljasta yhtään mitään mikä koskee eliittiä ja valtamedia valehtelee ja aivopesee kansaa. Eliitti yrittää kaikin tavoin myös sensuroida tai saada suljettua vaihtoehtomediat.

  Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa. Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

  Eliitin valta on suurta, jopa poliisi on saatu tutkimaan sellaista rikosta, jota ei edes ole rikoslaissa. Kyseessä on ns. ”vihapuhe” eli kaikki puhe minkä eliitti haluaa saada kriminalisoitua. Mitä tämä ”vihapuhe” sitten sisältää kaikki maahanmuuttokritiikki, kustannukset, ongelmat turvapaikanhakijoista ja pakolaisista, EU, nato ja eurovastaisuus. Eliitin tavoite on, että Suomessa palataan takaisin yhden ainoan oikean virallisen totuuden linjalle. Alla olevien vaihtoehtomedioiden ansiosta kansa saa aina tietää totuuden eliitin toimista ja paluu yhden ainoan oikean totuuden linjalle ei tule onnistumaan. Lue totuus miksi Suomen rajat ovat auki ja kaikki ulkomaalaiset ilman mitään papereita voivat tulla Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Miksi kantasuomalaisten kansanmurha ja islamisaatio tulee tapahtumaan. Miksi hallitus ja poliisi eivät tee asialle yhtään mitään. Miksi eliitti tulee täyttämään Suomen miljoonilla turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla. Miksi Suomesta tehdään islamistinen valtio. Miksi työttömyys, köyhyys, asunnottomyys, tuloerot kasvavat jatkuvasti. Lyhyt vastaus on se, että eliitti haluaa näin tapahtuvan ja siksi näin tapahtuu. Pitkän version voi jokainen lukea alla olevista vaihtoehtomedioista.

  Reply
 • 7.8.2017 at 23:24
  Permalink

  Ilja on todella hieno mies. Toivottavasti paranee ja saa jatkaa elämäänsä haluamallaan tavalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.