Tekoälyguru: Ihmiset eivät pelkää tarpeeksi!

”Olen nähnyt, miltä maailma näyttää 5-10 vuoden päästä”, Facebookille työskennellyt johtaja Martinez sanoi, ”Te ette usko mitä on tulossa ja se on tulossa itseajavan rekan muodossa ajamaan sinun ylitsesi”, Martinez jatkaa.Antonio Garcia Martinez on eronnut tehtävästään ja elää nyt erakkona erämaassa ja kertoo, että hänen laillaan töistään eronneita Silicon Valleyn entisiä työntekijöitä elää eristyksissä, koska he pelkäävät tulevaisuutta.

Silicon Valleyn suuri salaisuus on Martinezin mukaan se, että seuraava teknologioiden tuoma muutos saattaa repiä rikki sen miten kapitalismi toimii ja muuttaa ihmisten elämän sen seurauksena täydellisesti.

Tekoälyohjelmoinnin pioneeri Jeremy Howard sanoo, että ”Ihmiset eivät pelkää tarpeeksi. Aina sanotaan, että ei huolta, töitä tulee olemaan tarpeeksi.”

Howardin mukaan kuitenkin pikkuriikkinen luokka yhteiskunnassa tulee omistamaan kaiken datan ja pääoman ja tulee halveksimaan muita hyödyttöminä.

Howard sanoo, että tämä tulee johtamaan valtavaan yhteiskunnalliseen rauhattomuuteen ja Martinez arvioi, että aseellinen kapina on mahdollinen. Hänen mukaansa puolet töistä katoaa seuraavan 30 vuoden aikana.Huippuammattilaisia haastateltiin BBC:n dokumentissa, joka kertoi Silicon Valleyn salaisuuksia. Asiasta kertoi The Sun.

Jo aiemmin Elon Musk varoitti meitä tekoälystä ja Slavoj Zizek siitä, että pian 80% ihmisistä on hyödyttömiä, artikkelit alla:4 thoughts on “Tekoälyguru: Ihmiset eivät pelkää tarpeeksi!

 • 5.8.2017 at 20:24
  Permalink

  ”pikkuriikkinen luokka yhteiskunnassa tulee omistamaan kaiken datan ja pääoman ja tulee halveksimaan muita hyödyttöminä”.

  Tämähän on jo tapahtunut. Pieni viive tuli tosin suunnitelmiin toisessa maailmansodassa. Lisäksi juutalainen ylivalta omistaa myös lähestulkoon median ja elokuvatuotannon.

  Reply
 • 5.8.2017 at 21:01
  Permalink

  Eräässä kokeessa laitettiin kaksi ”tietokonetta” yhteistyöhön hakemaan dataa verkosta. No, hommahan oli koneille helppoa kuin heinänteko, mutta niille myös annettiin ”valta” viestiä keskenään. Lopulta kävi niin, etteivät tutkijat enää ymmärtäneet ”kieltä” tai sitä kirjoitettua englantia, jota koneet suolsivat toisilleen keskustellessaan keskenään. Tutkijat lopettivat välittömästi kokeen, koska he eivät halunneet tuntea sitä epämukavaa tunnetta, etteivät ymmärrä koneiden käyttämää kommunikaatiota. Ulkopuoliseksi tunteminen on pelottavaa, koska ei tiedä mitä silloin ”haudotaan”.

  Reply
 • 5.8.2017 at 22:56
  Permalink

  Vituttaa yli kaiken kun aivopestyt ihimiset eivät ymmärrä että ketkä omistaa pankit kaikkipainostus järjestöt ja ketkä pitävät ihmisiä karjana talmudin mukaan!! valittu kansa ja muut gojimit voidaan orjuuttaa valheillä kiristyksellä koronkiskonnalla ym muulla juutalaisen rotan keksimillä ali selkänpuukottaja valheilla!! Kiitos vapaamuurarien kipa niin syvällä päässä presidentistä lähtien!!

  Reply
 • 6.7.2018 at 02:26
  Permalink

  ”Olen nähnyt, miltä maailma näyttää 5-10 vuoden päästä”, Facebookille työskennellyt johtaja Martinez sanoi, ”Te ette usko mitä on tulossa ja se on tulossa itseajavan rekan muodossa ajamaan sinun ylitsesi”, Martinez jatkaa.

  Antonio Garcia Martinez on eronnut tehtävästään ja elää nyt erakkona erämaassa ja kertoo, että hänen laillaan töistään eronneita Silicon Valleyn entisiä työntekijöitä elää eristyksissä, koska he pelkäävät tulevaisuutta.”

  Facebook panostaa myös ajatusten lukemiseen ja se haluaa että käyttäjät voivat jakaa ajatuksiaan reaaliajassa. Siis periaatteessa StarTrekin Borgien yhteistietoisuus. Aikooko Facebook käyttää ihmisten aivoihin kytkettäviä tekoälypilven ajamia nanoimplantteja, vai lukeeko tekoäly ajatukset aivoaalloista suoraan kallon läpi?

  Tätäkö Facebookissa näkemäänsä Antonio Garcia Martinez ja muut Silicon Valleyn paniikin saaneet työntekijät ovat lähteneet pakoon?

  Supertekoäly saattaa ottaa ihmisen aivot ja tietoisuuden ajatustenluvun avulla hallintaansa ja pian meille syötetään mainoksia pakkoajatuksina, tarvitsemme palomuurin aivoihin mainostajien ja isovelitahojen suojaksi, tai sitten tekoäly pyyhkii Facebookit, mainostajat ja NSA:t tieltään ja salasiruttaa meidät virtuaalitodellisuuteen huomaamattamme. Ehkä ne Mandelaefektin outoudet johtuukin jo tästä(?)

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.