Maanpuolustustahdon synkät madonluvut

Gallup tutki maanpuolustustahdon eri maissa vuonna 2015. Euroopan maanpuolustustahto on varsin alhainen ja samaan aikaan keskeisten riskimaiden maanpuolustustahto on korkea.

Suomi tekee Euroopassa harvinaisen poikkeuksen. Katso luvut alta. Kuvat aukeavat klikkaamalla.Ohessa myös ylläolevat taulukot raakamuodossa vapaasti käyttöösi: mpt.ods

Luvut tarjosi Gallup.


One thought on “Maanpuolustustahdon synkät madonluvut

  • 6.8.2017 at 07:11
    Permalink

    Kyllähän Venäjän uhka ja historia itä-naapurin kyljessä sotineen on yksi motivaattori Suomessa ja ei pidä väheksyä voimakasta reserviläis panosta.Se ikävä kyllä alkaa ukkoutua ja myös EU yritti puuttua reserviläispiirien aseharrastukseen mutta saatiin ainakin torjuntavoitto. Mutta pelkään että EU ei jätä sitä tähän vaan uudet suunnitelmat muhivat miten piirien aseharrastus saataisiin suitsittua. Myös metsästysaseet ovat luupin alla EU päättäjien toimesta koska pitävät uhkana että tilanteiden eskaloituessa esim. terrorin kiihtyessä euroopassa, aseet otetaan toisenlaiseen käyttöön kansalisten suojelussa. Myös Ruosin kannataisi ryhdistäytyä, mutta taitaa olla jo menetetty kansakuntana. Ruotsi vallataan sisältäpäin kovaa vauhtia ja jo tätä menoa Ruotsin väestöstä on muslimienemmistöä jo vuonna 2050.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.