Lisätietoa Kouvolan keskustan väkivaltarikokseen

Poliisi on jatkanut Kouvolan keskustassa torstaina 3.8.17 aamupäivällä tapahtuneen väkivaltarikoksen esitutkintaa. Tutkinnassa on ilmennyt, että paikkakuntalainen 67-vuotias mies on lyönyt veitsellä Asemakadulla penkillä istunutta tuntemaansa paikkakuntalaista 63-vuotiasta miestä useita kertoja ylävartaloon. Uhri sai useita pistohaavoja, mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Hän on edelleen sairaalahoidossa. Epäilty on myöntänyt osallisuutensa tekoon ja asian tutkintaa jatketaan vielä mm. silminnäkijöiden kuulusteluilla.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Lisätietoa Kouvolan keskustan väkivaltarikokseen

  • 4.8.2017 at 14:19
    Permalink

    Vieläkö epäilevät pitäisikö antaa valkoisen iskijän lisä?
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

    Reply
  • 4.8.2017 at 17:59
    Permalink

    ”Paikkakuntalainen”. Taas polpo oli laiska näppiksellä tai virkakielessään. Uutimessa olisi pitänyt vesi -selvästi ilmetä se, että molemmat varttuneessa iässä olevat miehet olivat SUOMALAISIA eli alempaa kastia olevia haitakkeita sosiaalitoimistossa sotkemassa rahanjakoa varsinaisille Suomen omistajille, jotka ”aateloituvat” ylittämällä valtiorajan raskaassa rahalastissa eli pussit ovat täynnä suomi-naaraiden iloksi.
    Nyt voi kuvitella helposti, että nuo kaksi todellisen iän soturia ovatkin maahanmuuttaja lapsia, jotka ovat itse arvioineet ikänsä 13-kesäisiksi eli ovat naapurimaastamme Ruotsista tutuksi tulleeksi sanonnasta ”partalapsia”.
    Suomen hersyvät sosiaaliviraniomaiset, tasa-arvovaltuutetut ja syrjinnänvastaisen komission viineri -ikäneidot kuitenkin ovat rintaruokkineet heitä kaiken varmuuden säilyttämiseksi, sillä ensimmäisinä öinä koti-ikävä voi olla helvatanmoinen aivan kuten uudella (luuska) hevoisellakin kun se on ostettu kallillla uuteen maanviljelystaloon. Silloin hevoiselle annetaan ruisleipää ja sympatiaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.