Viroon sijoitetut sotapakolaiset oleskelevat mieluummin muualla: Puolet ulkomailla

Kymmenen pakolaisperhettä, käsittäen 49 henkilöä, EU:n pakolaisten-jako suunnitelman mukaan Viroon sijoitetuista kiintiöpakolaisista on ollut poissa Virosta vähintään 90 päivää, kertoi Viron sosiaaliministeriö. Seitsemän perhettä, käsittäen 30 henkilöä, ovat Viron ulkopuolella, mutta heidän kohdallaan 90-päivän raja ei ole ylittynyt. Tämä tarkoittaa, että 79 pakolaista Viroon sijoitetuista 161:stä oleskelee Nyt Viron ulkopuolella.


International Organization for Migration:in (IOM:n) avustuksella on yksi irakilainen perhe -5 henkilöä- palannut kotimaahansa omasta halustaan. Kaikilla kiintiöpakolaisilla on lupa matkustaa Schengen-alueella, mutta enintään 90 päivää 180:n päivän  jaksossa.

Toisin kuin Suomessa, Viron  asianmukaiset ministeriöt julkaisevat tietoja pakolaisten oleskelusta.

ERR.ee 24.07.2017.

5 thoughts on “Viroon sijoitetut sotapakolaiset oleskelevat mieluummin muualla: Puolet ulkomailla

 • 2.8.2017 at 13:40
  Permalink

  Näin sen pitäisi olla Suomessakin. Kunnon komento ja tiukat rajat.

  Reply
 • 2.8.2017 at 14:35
  Permalink

  Suomen tulisi tavoitella Viron houkuttelevuutta pakoloisten silmissä.

  Reply
  • 2.8.2017 at 18:54
   Permalink

   Vois jengi tyällistyäkin paremmin?

   Reply
 • 2.8.2017 at 22:57
  Permalink

  Kuka sen tietää missä ja miksi noi luuhaa. Saattavat hillua sukulaisten nurkissa Saksassa, tai saattavat olla Isis:in koulutusleirillä jossain Lähi-Idässä. Kuka tietää kuinka monesta ja kuinka monella henkilöllisyydellä ne nostavat erilaisia vastaanottorahoja ym. tukia.

  Reply
 • 3.8.2017 at 06:13
  Permalink

  Ne Virosta kadonneet pakolaiset on Suomessa, Helsingissä Spr:n siiderivalaita panemassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.