Pasi Viheraho: useita lastensuojeluilmoituksia

Useat youtube-videoita katselleet ihmiset ovat tehneet suomen ensimmäisestä tubettajasta, Pasi Viherahosta sekä hänen Viljo-pojastaan useita lastensuojeluilmoituksia. Viheraho toteaa, että nykyään hän ei enään välitä ilmoituksista, koska lastensuojelussa tiedetään mistä on kyse.

Viherahon nimellä tilataan myös tuotteita netistä päivittäin. Eräästä hotellista oli Pasille eilen tullut sähköpostia, jossa hänen kerrotaan varanneensa 500 euron hotelliyön, myös psykoterapia-tunnille oli hänelle varattu aika ja seiska-lehdenkin oli joku hänelle tilannut. Rontti-koirakin on saanut huomiota osakseen, kahdeksalla eläinsuojeluilmoituksella.

Viherahoa eivät nämä hetkauta, tubettamisella löytyy aina varjopuolensakin, hänen mukaansa tavaroiden tilaajat kusevat yrityksien nilkoille, ei hänen.

Lähde: Seiska
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

One thought on “Pasi Viheraho: useita lastensuojeluilmoituksia

  • 31.7.2017 at 14:52
    Permalink

    Onkos tämä se ”legendarinen” Viheraho josta Marco Repairs aina puhuu?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.