Näkökulma: Omia ei jätetä – Yleisradio ja toimittajat suojelevat omia

Tikkurilan musiikkitapahtumassa missä esiintyi eri bändejä ja vieläpä valoisaan aikaan. Love Sport bändin jäsen kesken lauluesitystä tunnisti eläkeläismiehen joka kuvasi tapahtumaa. Bändin jäsen alkoi solvaamaan tätä yleisön edessä lavalta ja yritti jopa saada yleisön mukaan mahdollisesti lynkkausmielessä, hän haukkui eläkeläismiehen ja käytti erittäin ala-arvoista kieltä haukkuen tätä biisien välissä ja lopulta juoksi lavalta ja videon perusteella yritti käydä eläkeläiseen kimppuun.

Kielenkäyttö ja solvauksessa käytetyt sanat, jonka kuuli ohikulkevat lapsiperheet ja nuoret, koska kyse oli tapahtumasta keskellä kävelykatua, olivat erittäin ala-arvoiset. Asiasta nousi somekohu, mutta suomalaiset perinteisen toimittajat pimittivät tapahtuman ja jättivät asiasta kertomatta, vaikka pienemmistäkin välikohtauksista on aiempina vuosina uutisoitu, kunhan ne sopii toimittajien poliittiseen ajatusmaailmaan.

Miksi toimittajat jättivät asian uutisoimatta? Syitä löytyy useita, koska tällä kertaa bändin jäsen on ”kuulunut” toimittajien omiin piireihin ja asia on haluttu pimittää suuremmalta yleisöltä.

 

Esimerkiksi bändin kuvaajana silloin tällöin toimiva Yleisradion luottotoimittaja Tuukka Pasanen on tägätty bändin sivuille kuvaajana, hän esiintyy bändin kuvaajana myös muualla sosiaalisessa mediassa.

Yleisradion luottotoimittaja on myös sosiaalisessa mediassa kaveeraamassa bändin hyökkääjän kanssa tästä löytyy myös kuvakaappaus sosialisesta mediasta.

 

Merkille pantavaa, että hyökkääjä soittaa myös toisessa bändissä ”Seksihullut”, tätä projektia Yleisradio on ollut väkisin tyrkyttämässä nuorille, vaikka kyse on sellaisesta ”taiteesta” josta jokainen vähänkin järkeä omaava vanhempi, suojelee omia jälkeläisiä. Hyökkääjä, samalla solvaaja on kuitenkin esiintynyt ihan keskipisteenä Yleisradion promo-ohjelmassa. Tämäpä selittää sen, miksi toimittajat eivät halunneet vinkata toimittajakavereille ”vinkkiä” välikohtauksesta, koska tämä on ihan yleinen käytäntö ja aiheita aina haetaan mistä voidaan kirjoittaa ja toimittajapiirit Suomessa ovat erittäin pienet ja samanhenkiset.

Ihmishistoria on näyttänyt sen useampaan kertaan, kun haitallista ja valheellista ideologiaa levitetään virallisesti ja vieläpä tiedotusvälineiden voimiin, pitkässä juoksussa alempana olevat tukipiirit joiden alykkyysosamäärä ei vastaa ihan huippua alkaa käyttäytymään aggressiivisesti ja käyttäen tarvittaessa raakaa väkivaltaa, koska ne tuntee oman rankaisemattomuuden ja tuntee että ”koneisto” on heidän takana ja kaikki on sallittua.

Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa on kiertänyt video missä turkkilaiset rajavartijat potkivat ja pahoinpitelivät syyrialaisia pakolaisia ja saivat tästä selvästi nautintoa ja pahoinpitely jatkui pitkään. Valitettavasti eilinen tapahtuma missä julkisella paikalla täysin yllättäen ilman mitään syytä bändin jäsen alkoi kovaäänisesti solvaamaan lavalta henkilöä ja yritti käydä kimppuun kesken bändiesityksen jonka hän tunsi edustavan vastakkaista poliittista näkemystä ja tämä pelkästään sosialisen median perusteella, osoittaa juuri tätä samaa ilmiötä mitä Turkin rajallakin on arkipäivää.

Tämä samainen vaarallinen ilmiö on myös vahvistumassa Suomessa ja tätä ilmiötä toimittajat ja Yleisradio istuttaa ja ruokkii vähän ajatteleville ihmisille.

PS On myös äärimmäisen tärkeätä, että muut bändin jäsenet irtisanoutuvat kyseisestä törkeästä toiminnasta, mitä bändin jäsen julkisella paikalla harrasti, koska tämä tapahtui lavalla kaikkien kävelykadulla olevien edessä ja pyytävät vähintään anteeksi nuorilta ja lapsiperheeltä jotka kuulivat nämä törkeydet ja kielenkäytön tahtomatta tätä kuulla.

-Arre Kougappi

One thought on “Näkökulma: Omia ei jätetä – Yleisradio ja toimittajat suojelevat omia

  • 31.7.2017 at 22:31
    Permalink

    Yle propagandalaitoksen helmiä -sieltä löytyy kaikki saasta mitä kuvitella saattaa. On nistejä, kommunisteja, RHC hyyssäreitä, porno”tähtiä”, natottajia…(listaa saa jatkaa)

    JA KANSA MAKSAA -tai paremminkin PAKKOMAKSAA.

    -Helvetin raivostuttavaa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.