Jatkotiedote koskien perjantaina 28.7.2017 Helsingin keskustassa tapahtunutta jalankulkijoiden yliajoa

Helsingin poliisi on jatkanut viikonlopun aikana Lönnrotinkadun yliajon tutkintaa kuulemalla rikoksesta epäiltyä 51-vuotiasta miestä, asianomistajia ja todistajia, sekä käymällä läpi alueen valvontakameratallenteita.

– Kuulustelut ja muut tutkimukset ovat vahvistaneet aiempaa käsitystä, jonka mukaan epäilty on ajanut huomattavaa ylinopeutta Aleksanterinkadulta Mannerheimintielle ja edelleen Lönnrotinkadulle, jossa hän törmäsi tahallisesti kuuteen ihmiseen. Ennen jalankulkijoiden päälle ajoa Lönnrotinkadun suojatiellä hän on aiheuttanut useita vaaratilanteita, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

– Asian esitutkinta jatkuu muun muassa todistajien kuulemisilla ja yliajoa edeltävien tapahtumien selvittämisellä, Kruskopf jatkaa.

Teosta epäilty 51-vuotias mies on siirretty poliisilta terveydenhoitoviranomaisten huostaan. Mahdollinen vangitsemisasia siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.