Ruotsi: 60% naisista pelkää

Ruotsalaisista puolet kokee turvattomuutta ja kuusi kymmenestä ruotsalaisnaisesta pelkää pimeän tullen. Asia paljastuu Sifon uudesta kansallisesta kyselystä.Suurin syy turvattomuuteen johtuu rikollisuudesta ja toisaalta siitä ettei poliiseja ole tarpeeksi. Turvattomuutta koetaan eniten Tukholmassa, Södermanlandissa ja Uppsallassa. 57% tukholmalaisista kertoi toisinaan pelkäävänsä.

Tutkimus on tilastollisesti varmistettu ja pätevä ja kertoo luotettavasti kysytystä Ruotsin kansallisella tasolla. Kyselyyn vastasi 2500 ihmistä.

Asiasta kertoi mm. Fria Tider.

4 thoughts on “Ruotsi: 60% naisista pelkää

 • 29.7.2017 at 18:44
  Permalink

  Ruotsalaiset ovat antaneet pelolle vallan. Pelko pitää vaan kohdata.
  t. Korparaali Jone
  Komppaan Jonea
  t.Alexsander täältä jostain (huutonaurua).

  Reply
 • 29.7.2017 at 20:14
  Permalink

  Nythän on niin. Että kaikki tuo pelko johtuu vain siitä, että Ruotsissa on kesä ja lämmintä. Toinen huomioitava vakavasti otettava seikka on se, että naiset ilmoittavat raiskauksista aiempaa enemmän, jotka eivät ole edes raiskauksia, vaan uskonnollista toimintaa ja ”ripillä” käymistä laumassa partaisten ”lasten” kanssa. Kun pojat tasokkaan järjestäyneesti ja etikettiä noudattaen ovat höylänneet ruotsittaren silkavaksi ja jättäneet hänet puskaan, kyseessä ei voi olla rikollinen toiminta, vaan ainoastaan kulttuurillinen rikastus ja kanssakäyminen vääräuskoisen huoran kanssa aivan kuten isä on opettanut noudattamaan Allahin tahtoa viedä Islamin riemusanomaa eteenpäin lähetyskäskyllisesti eli tekemään rakkautta ennen pyhää sotaa, jotka niin jalkapohjallisesti sekoittuvat keskenään yhdeksi sekamelskaksi veren punatessa tannerta vähentäen koti-ikävää, sillä menivätpä nuo vesselit minne tahansa. Aina verivana seuraa heidän mukanaan muistuttamasta kodista ja sen verevästä lämmöstä ruumisvalkealla.

  Reply
 • 29.7.2017 at 21:57
  Permalink

  Nämäkin naiset voivat tulla Suomeen. Suomessa ei tarvitse pelätä. Meillä pidetään hyvänä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.