6-7 hengen miesjoukko hyökkäsi naisen Kimppuun Kaisaniemen puistossa – Yrittivät ryöstää

Perjantain ja lauantain vastaisena yönä hieman ennen kahta aamuyöllä noin 6-7 hengen miehen joukko yritti anastaa sieppaamalla laukun Kaisaniemen puistossa olleilta turisteilta.

Laukun omistaja ei ollut luopunut laukusta, jolloin hänet oli kaadettu maahan. Asianomistaja oli kuitenkin saanut pidettyä laukun itsellään sekä aloillaan kaksi epäiltyä tekijää kunnes poliisipartio oli saapunut paikalle.

Tässä tapauksessa asianomistaja selvisi tilanteesta likaantuneilla vaatteilla sekä pienellä järkytyksellä. Asiaa tutkitaan ryöstön yrityksenä.

Lähde: Helsingin Poliisi

9 thoughts on “6-7 hengen miesjoukko hyökkäsi naisen Kimppuun Kaisaniemen puistossa – Yrittivät ryöstää

  • 29.7.2017 at 22:58
    Permalink

    Hmmm…haiskahtaa todella vahvasti monikulttuurisuuden rikkaudelta…

    Reply
    • 30.7.2017 at 14:59
      Permalink

      Sitähän se on ollutkin kuten yleensä.

      Reply
  • 30.7.2017 at 00:46
    Permalink

    Aivan mahtavalta kuulostaa, kulttuurien yhteentörmäys saa joskus aikaan tällaista käyttäytymistä, mutta kannattaa opettaa turisteillekin Helsingin turisti-infossa, että ei saa antaa pelolle valtaa, ja helistelemällä avainnippua selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Lisäksi kannattaa mainita, että tällaista saattaa tapahtua enenevässä määrin, koska punavihreillä helsinkiläisillä on unelma.

    Reply
  • 30.7.2017 at 05:17
    Permalink

    …Njos oli niin nyt rikastui suomi kuva turistien silmissä.

    Reply
  • 30.7.2017 at 07:20
    Permalink

    Helsinki alkaa saamaan monikultturista eurooppalaista sävyä kun illalla ja yöllä ei enää uskalla kulkea kuin 357 magnum kainalokotelossa. Tätä etnistä värinäähän politikot tavoittelevat ja Lapualainen sairaanhoitaja sisäministeri Riskko melkein joka haastattelussa tuo esille että voisimme rikastaa lisää suomalaista yhteikuntaa oikein tuomalla tuoden lisää näitä kultamunia ja moniosaajia. Helsinki saa muutaman vuoden sisällä kokea Ruotsin nogo tapaisten alueiden ihanuuden ja tämä kiihtyy sitä mukaan kun vihervasemmisto saa jalansijaa päättävissä kaupungin elimissä. Vanha viisaus pätee hyvin tähän, sitä saa mitä tilaa.

    Reply
  • 30.7.2017 at 08:00
    Permalink

    Opetusvideollahan neuvottiin näyttämään neeekereille kämmenpohjaa,ja huutamaan SEIS SEIS,ni ne lähtee sen jälkeen pois.

    Reply
  • 30.7.2017 at 22:37
    Permalink

    Nyt kaikille ryöstöön osallistuneille matkalippu kotiin ja heti ! Toimii varoittavana esimerkkinä muille vaikka eihän ne mitään opi !

    Reply
  • 31.7.2017 at 08:41
    Permalink

    Veikkaan että oli SDPn puolueen unelmaväkeä! Puolue joka ei välitä paskaakaan omasta kansasta.Kahmuaa vain sopeutumiseläkkeitä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.