Poliisi: Presidenttien työvierailun turvajärjestelyt sujuivat mallikkaasti

Poliisin näkökulmasta työvierailun turvajärjestelyt ovat sujuneet suunnitelmien mukaisesti. Haasteita toi Punkaharjun hotellilla pidetyn lehdistötilaisuuden pitkittyminen ja sen aiheuttamat vaikutukset siirtymisiin ja kansalaisten kulkemisiin.

Apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen lähettää kiitoksensa Savonlinnan asukkaille ja vierailijoille ymmärtäväisestä suhtautumisesta työvierailun turvajärjestelyjen aiheuttamiin häiriöihin.

Korhosen mukaan kansalaiset ovat toimineet maltillisesti ja heiltä on löytynyt ymmärrystä aikataulujen muutoksiin.

Poliisitoiminnallisesti Savonlinnan keskustan alueella on ollut poikkeuksellisen rauhallista ottaen huomioon ajankohta, oopperajuhlat, valtion päämiesten työvierailu sekä liikkeellä ollut huomattava yleisö määrä.

Lähde: Poliisi

One thought on “Poliisi: Presidenttien työvierailun turvajärjestelyt sujuivat mallikkaasti

  • 28.7.2017 at 12:33
    Permalink

    Natottajat eivät siis antaneet ”pelolle valtaa”. Ennen Kekkosen ja Hrutsevin aikaan sentään valtion päämiehet tanssivat housut kintuissa ilman mitään pelkoa siitä, että jotain kamalaa voisi tapahtua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.