Poliisi etsii pyssymiestä Oslossa

Kello 8.15 sattui ensimmäinen ammuskelu Majorstuassa, lähellä kaupungin keskustaa, jossa loukkaantui yksi ihminen kertoo Aftonposten. Henkilö on kuitenkin tajuissaan. Osuman saanut henkilö oli itse soittanut paikalle ambulanssin ja hänet vietiin Ullevålin sairaalaan.

Noin tuntia myöhemmin sattui toinen ampumistapaus Etterstadissa Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan. Myös tässä tapauksessa loukkaantui yksi ihminen vakavasti ja hänetkin on toimitettu sairaalahoitoon. Tapahtumapaikkana oli huoltoaseman edusta. Yksi henkilä on otettu lehden mukaan kiinni eikä poliisi poissulje seikkaa, etteivätkö tapaukset liity toisiinsa.

Artikkelikuva on kuvituskuva

 

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.