Oijärvellä 70-vuotias lintujen rengastaja yhä kateissa

Oulun poliisi on yhdessä Rajavartiolaitoksen, puolustusvoimien, Vapaaehtoisen pelastuspalvelun, poromiesten sekä muiden tahojen kanssa etsinyt 70-vuotiasta lintuja rengastamaan lähtenyttä miestä usean päivän ajan Oijärven maastosta Iin Honkakosken alueelta. Etsinnässä on käytetty jalkamiesten ja koirien lisäksi lentopelastusseuran lentokonetta, Rajavartiolaitoksen helikopteria sekä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun riippulentäjiä. Alue on soista ja vaikeakulkuista erämaata.

Mies on lähtenyt lintuja rengastamaan lauantaina 22.7.2017 klo 12 aikaan. Hän on jättänyt autonsa Iin Honkakoskelle. Viimeiset jäljet etsitystä miehestä on löytynyt Rakkalamminsuolta muuttohaukan pesältä. Alueella tehdään aktiivista etsintää vielä torstaina 27.7., jonka jälkeen etsintää jatketaan muilla tavoin.

Mahdolliset havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjepuhelimeen puh. 0295 416 194.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.