Vartija epäili narkomaaniksi – poisti torikauppiaan Stockmannin wc-tiloista

Tarja Pulkkila kertoo pitävänsä muikkupiste-nimistä myyntikojua Tampereen Tammelantorilla. Tiistaina toripäivän jälkeen hän meni Tampereen Stockmannin alakerrassa olevan apteekkiin ja ostamaan suuvettä. Jo siellä ollessaan hän huomasi vartijan tarkkailevan itseään. Ennen kahville menoa hän kuitenkin ajatteli ensin käydä kahvilan wc:ssä ja päätti mennä inva-vessaan, koska se oli tyhjillään. Tarpeilla ollessaan vessan oveen hakattiin ja huudettiin: ”Vartija täällä, ulos sieltä”. Pulkkila oli suunniltaan kauhusta ja esitti alle 30-vuotiaalle miesvartijalle käsivarsiaan, ettei niissä ollut piikin jälkiä.

Pulkkila teki asiasta heti rikosilmoituksen, koska koki, että hänen kunniaansa on loukattu. Tavaratalo pahoitteli tapahtunutta ja antoi Pulkkilalle 20€:n lahjakortin. Hänen mielestään se ei korvaa aiheutettua mielipahaa. Stockmannin myyntipäällikkönä toimiva Tuija Ylipoussu ottaa yhteyttä vartiointiliikkeeseen sekä pahoittelee tapahtunutta.

 

Lähde: iltalehti

 

 

 

One thought on “Vartija epäili narkomaaniksi – poisti torikauppiaan Stockmannin wc-tiloista

  • 27.7.2017 at 21:24
    Permalink

    Jos ”kohtelun” kohteena olisi ollut matu. Vartija olisi erotettu ja rahallinen korvaus liikkuisi tuossa 200 000 euron tietämissä suvakkien kuukierrosta riippuen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.