Pika-apu auringon polttamaan ihoon

Vaikka tänä kesänä lämpö ei olekaan ehtinyt pahemmin helliä lomailijoita, on muutamina aurinkoisina päivinä saattanut saada rusketuksenkin tarttumaan ihoon tai pahimmassa tapauksessa punoittamaan ikävästi.

Mikäli kesän menojen jäljiltä on matti kukkarossa, eikä kalliiden after sun- voiteiden tai aloe veran ostaminen innosta, niin avun voi löytää myös tavallisen kaupan hedelmäosastolta.

Vesimeloni on nimittäin hyvän makunsa lisäksi myös oivallinen apu auringon polttamalle iholle. Melonin sisältämä neste ja lykopeeni auttavat ihoa voimaan paremmin ja helpottavat kipeää, auringon polttamaa ihoa. Lykopeeni suojaa muun muassa syöpä- sydän- ja verisuonitaudeilta.

Parhaiten vesimelonista palaneelle iholle saat avun, kun viipaloit sen siivuiksi ja hierot hedelmälihaa auringon polttamiin kohtiin. Samalla voit vaikkapa ottaa haukun makeaa vesimelonia välipalaksi!

Lähde: PureWow

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.