Texasissa kolme koulua otti ”koivuniemen herran” käyttöön kurittomille lapsille

Kolme yksityiskoulua Texasissa on ottanut vanhan keinon uusiokäyttöön, nimittäin puisen mailan. Tarkoitus on karsia lisääntyvää kurittomuutta kouluissa. Kaikkia oppilaita ei tosin uhkaa tämä vanha tapa, vaan vanhempien pitää hyväksyä lapsensa kurittaminen koulussa, jos käytös sen vaatii.

Yhden koulun käyttäytymiskoordinaattori Andrew Amaro pitää ajatusta hyvänä ja toteaa omassa nuoruudessaan pienen pelon rangaistuksesta hillinneen kummasti haluja häiriköidä koulussa.

Vastustusta löytyy myös fyysisen kurittamisen kieltämiseksi. Vuonna 2016 Yhdysvaltain opetusministeri John B King Jr. kirjoitti valtion johtajille, jotta he vaatisivat ruumiillisen rangaistuksen kieltämistä kouluissa.

Tällä hetkellä tutkimusten mukaan Amerikkalaisissa kouluissa 110 000 oppilasta kuritetaan fyysisesti kouluissa joka vuosi. Kouluissa missä kuritus otettiin käyttöön verrataan käyttäytymishäiriö määriä, jos ne laskevat on menetelmä onnistunut koulujen mukaan.

4 thoughts on “Texasissa kolme koulua otti ”koivuniemen herran” käyttöön kurittomille lapsille

 • 26.7.2017 at 04:25
  Permalink

  Tämä anarkistinen meno on varmaan mennyt sellaiseksi, että en ihmettele yhtään, jos ainoana ratkaisuna kohta nähdään siirtyminen sharialain alaiseen järjästykseen ratkaisuna alati paheneviin ongelmiin länsimisissa yhteiskunnissa.

  Reply
  • 24.10.2017 at 08:28
   Permalink

   Perkele! Ennenvanhaiseen maailmanaikaan ei sharioita tarvittu; alakansakoululainen jos häiriköi, pantiin luurankokomeroon aidon punakaartilaisen luurangon seuraksi. Tunnin päästä kun tuli ulos, niin jopa piti fobia hiljaisena. Yläkansakoululaiselle taas annettiin reipas napautus karttakepillä rystysille, niin oppipa olemaan.

   Reply
 • 27.7.2017 at 01:58
  Permalink

  Vastamyrkkyä kulttuurimarxisteille. Heidän yhteiskuntien tuhoamismenetelmiinsä mm. kuuluu vanhempien ja opettajien arvovallan romuttuaminen lasten silmissä.

  Reply
 • 27.7.2017 at 02:14
  Permalink

  Joskus 1920-30 luvulla Frankfurtin yliopiston sosiologit neuvostobolsevikkien toimeksiannosta kehittivät menetelmiä, joilla valtion voisi tappaa omalla maallaan, ilman valloitusta ja uudelleenasuttamista, antamalla raatokärpästen korruptoida olennaiset ja perustuslailliset periaatteet, jotka tekevät valtiosta sen mikä se on.
  Tämä Frankfurtin koulukuntana tunnettu sosiologien joukko suositteli ”Hiljaisen” kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi – muun muassa

  1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
  2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
  3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
  4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
  5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
  6. Ylettömän juomisen edistäminen
  7. Kirkkojen tyhjentäminen
  8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
  9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
  10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
  11. Kannustetaan perheiden hajoamista

  Heidän tavoitteitaan olivat myös
  • hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
  • oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
  • poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
  • poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
  • todeta naisten olevan ”sorrettu luokka” ja miesten ”sortajia”

  Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Kulttuurimarxistit ovat noiden menetelmien käytäntöön soveltajia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.