Bolivia onnistui häätämään Rothschildien pankit maastaan

Viime vuoden marraskuussa Boliviasta tuli viimeisin maa, joka päätti poistaa Rothschildien pankit maastaan. ​​Presidentti Evo Morales ilmoitti tuolloin, että Bolivia ei enää reagoi Yhdysvaltain hallituksen tai Rothschildien hallitsemien kansainvälisten pankkijärjestelmien painostukseen tai taloudellisiin kiristysyrityksiin.

Nyt, noin kuuden kuukauden kuluttua Bolivian presidentti Evo Morales on julistanut maan täysin riippumattomaksi kansainvälisestä pankkikartellista ja Rothschildien kansainvälisistä rahanvälitysjärjestöistä.

Morales sanoi, että Bolivian aiempi riippuvuus Rothschildeista oli niin kattavaa, että Kansainvälisen valuuttarahaston toimisto oli Bolivian hallituksen tiloissa ja se jopa osallistui hallituksen kokouksiin.

Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) ja USA:n hallitsema Maailmanpankki ovat olleet merkittäviä toimijoita globaalissa taloudessa siitä lähtien, kun ne perustettiin vuonna 1944. Nämä kansainväliset pankkitoimintajärjestöt, joita Rothschildien pankkiiriperhe yksityisesti hallitsee, painostavat valtioita purkamaan rahoitusalan säännöstelynsä, jonka jälkeen yksityiset pankit voivat vallata niiden talouden.

Ennen kuin Evo Morales oli presidenttinä, Bolivia kärsi IMF:n ja Maailmanpankin asettamista rajoituksista ja yksityistämisen vaikutuksista, jotka hyväksikäyttivät maan ihmisiä ja resursseja. Bolivia oli myös Etelä-Amerikan köyhimpiä valtioita. Vaikka Bolivia pystyikin pysäyttämään joitain pahimpia yksityistämispyrkimyksiä, esimerkiksi maan vesihuollon yksityistämisen, monet laitokset pysyivät Rothschildien hallinnassa.

Morales, josta tuli Bolivian 80. presidentti vuonna 2006, oli ensimmäinen Bolivian alkuperäiskansaa, Aymara-väestöä edustava presidentti. Valintansa jälkeen hän on keskittynyt köyhyyden vähentämiseen ja Yhdysvaltojen ja monikansallisten yhtiöiden vaikutusvallan torjumiseen Boliviassa. Kymmenen vuotta myöhemmin Morales on onnistunut tekemään Boliviasta nopeimmin kasvavan Etelä-Amerikan talouden säilyttäen samalla tasapainoisen budjetin ja lyhentäen valtion velkaa.

Lähde: Yournewswire

8 thoughts on “Bolivia onnistui häätämään Rothschildien pankit maastaan

 • 24.7.2017 at 11:52
  Permalink

  Odotamme innolla jatkoa tähän. Koskahan Suomen Pankki heitetään Suomesta pihalle? Sekin on yksi loinen maassamme joka ei tuota mitään.

  Reply
  • 24.7.2017 at 14:12
   Permalink

   Äläs nyt! Jos pääsemme tästä EU- ja EURO -humpuukista eroon, niin silloin sitä vasta tarvitaankin!

   Reply
 • 24.7.2017 at 12:05
  Permalink

  Pelko on tietenkin että Evo Morales joutuu salamurhan uhriksi tai sairastuu yllättävästi syöpään ym. Myös korruptioepäilyjen kohteeksi joutuminen tai epävakauden ja mielenosoitusten lietsominen kuuluu Rothschildien ja CIA:n keinovalikoimaan kun USA:n otteesta koitetaan vapautua. Liian vaarallinen esimerkki vapaa nopeasti kasvava talous, joka ei edes ole velkainen. Muuthan voivat pian ottaa mallia. Suomenkin pitäisi ottaa onkeensa, mutta oikeistolainen uusliberalistinen porvarihallinto on tätä estänyt jo 13 vuotta.

  Reply
  • 27.7.2017 at 08:27
   Permalink

   Gadaffi yritti ohittaa kansainvälisen pankkimafian ja tuoda markkinoille kultadinaarin . Seuraavaksi olikin jo NATO pommittamassa Libyaa.

   Reply
 • 24.7.2017 at 17:31
  Permalink

  Nyt on loma kohde minne voin mennä Hang the Bankers T-paitani päällä

  Reply
 • 24.7.2017 at 20:38
  Permalink

  Hienoa, todella upea uutinen. On jo pitkä aikainen totuus ja tieto siitä miten IMF tämä maiden ”luotottaja” ja valtioiden sekä niiden kansakuntien elämäntason ”parantaja”, ”kehittäjä” ja ”pyyteetön” Hyvä Haltija toimii todellisuudessa.
  Antiseminismin pelossa ei ole uskallettu ainakaan Suomessa eikä Euroopassa sanoa suoraan minne jäljet johtavat. Eli sylttytehdas on juutalaiset ylikansalliset pankit, jotka ryöväävät kehitysmaiden ja kehittyneimpienkin kansallisomaisuudet ja luonnonvarat kuin keskiaikaiset maantierosvot Englannissa nuo maat niin putipuhtaiksi, että kansakunnat näkevät lähes nälkää ja kurjimmilla takakylillä aivan todellisuudessa. Kaikki ”autettavan” maan iinfrastruktuuri kaikkinensa on rapakunnossa ja kuin sodan jäljiltä useiden vuosikymmenien jälkeenkin. Rothschildien juutalaiset verenimijät ovat niitä, jotka jatkavat koloanismia ympäri maailmaa kusessa olevien maiden ollessa pakko suostua heidän ikeensä alle kärsimään.
  Jopa meitä valkoisia kristittyjä syytetystä negridien orjuuttamisesta ja bisneksestä, joka kukoisti etenkin Yhdysvalloissa on kaikkien olemassa olevien todellisten kirjallisten dokumenttien valossa selvää se, että juutalaiset hallitsivat tuota ihmiskauppaa ja liiketoimintaa ympäri markkina-alueiden tuona aikana. Mm. suurten orjamarkkina tapahtumien ja huutokauppojen aikataulut perustuivat täysin juutalaiseen juhlavusikalenteriin noudattaen juutalaisten juhlapyhiä ja viikopyhiä. Jos huutokauppapäivä olisi osunut jollekin pyhäpäivälle, se siirrettin ja tietysti Sapattina ei kauppaa käyty, sillä se on eräs juutalaisen uskonnon peruspilari ja korkeasti sekä ehdottomasti pyhitettävä päivä perhetapahtumana ja Jumalan kunnioittamisena.
  Mutta kuinka auliisti me valkoiset eurooppalaiset ja rapakon takainen valkoinen väestö saa kaiken vihan ja syytökset niskaansa. Sitä lietsoo ja villitsee juutalaiset, jotka ovat levinneet kuin syöpä Yhdysvaltain valtahierargiaan ja läpi yhteiskunnan aina yliopistomaailmaa myöten, jossa kukkii se vasemmistolainen anarkia ja väkivalta, joka tuli tutuksi Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana kohdistuvine hyökkäyksineen valkoisia Trumphin kannattajia vastaan Barak Obaman hallinnon alaisen poliisien katsellessa vieressä ja pidättäen väkivallan uhreja, aivan kuten Euroopassa ja Suomessakin tehdään. Kiitos George Soroksen.

  Reply
 • 25.7.2017 at 15:09
  Permalink

  Hyvä Bolivia! Mikähän maa tajuaa seuraavaksi irtisanoutua verenimijöistä?

  Reply
 • 23.6.2019 at 09:35
  Permalink

  Mitäs tällainen huoli kaukaisen ulkomaan asioista syntyi?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.