Raju tilanne valtatiellä E20 Ruotsissa: Tulitaistelu poliisin ja ryöstäjien välillä, poliisi menehtyi

Puoli yhdentoista aikaan aseistetut ryöstäjät olivat tunkeutuneet myymälään Kaggeledstorgetilla Göteborgissa. Poliisin helikopteri tavoitti ryöstäjät E20:lla, ja osa otettiin kiinni. Ryöstäjiä arvellaan olleen neljä, ainakin yksi jatkaa pakoaan.

Lehti kertoo ryöstetyn kohteen olleen vedonlyöntimyymälä. Ryöstäjät olivat aseistautuneet pistooleilla. Kiinniottopaikalta on viety henkilöitä sairaalaan. Tilanne valtatie E20:lla on jo ohi, ja tie on avattu taas liikenteelle. Päivitys: Loukkaantunut oli poliisi, ja hän menehtyi vammoihinsa sairaalassa.live streaming movie War for the Planet of the Apes online

Ruotsissa on viime vuosina tapahtunut useita arvokuljetusryöstöjä, tai ryöstöjä kohteisiin joissa on käteistä rahaa ja arvometalleja. Ryöstöt on toteutettu ammattitaitoisesti, lähes sotilaallisesti.

Asiasta kertoi Expressen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.