ISIS kehottaa suomeksi murhaamaan sauvakävelijöitä ja nuorisoa puistoissa

Hymy-lehden tiedusteluviranomaisilta saaman selvityksen mukaan Suomi esiintyy yhä useammin terroristijärjestö ISIS:in propagandassa. Ulkovaltojen vakoilu on noussut peräti kylmän sodan aikaiselle tasolle.

Hymy-lehden haltuunsa saamat Supon ja sotilastiedustelun katsaukset kertovat, että Suomi on näkyvämmin esillä ISIS:in propagandassa. Uutena ilmiönä ISIS julkaisee nyt materiaalia myös suomeksi ja Suomea vastaan. Supon mukaan suomenkielisessä materiaalissa kehotetaan etsimään sopivia murhaamisen kohteita, kuten puistoissa oleileva nuoriso ja jopa sauvakävelijät. Myös töihin menevät liikemiehet ovat ISIS:in mielestä sopiva kohde murhalle.

Supon mukaan Suomesta on Lähi-idän veriseen sotaan lähtenyt 80 henkilöä. Heistä yli 15 on kuollut taisteluissa, ja noin 20 arvellaan palanneen Suomeen, selviää Hymyn saamista tiedoista. Viranomaiset pelkäävätkin nyt, että palanneet radikaalit tuovat meille ison turvallisuusuhan.

Lähde: Hymy

3 thoughts on “ISIS kehottaa suomeksi murhaamaan sauvakävelijöitä ja nuorisoa puistoissa

 • 21.7.2017 at 21:31
  Permalink

  Ja taas kerran. Missä islam siellä ongelmia.

  Reply
 • 21.7.2017 at 23:36
  Permalink

  Ja vielä näitä partalapsia/iPhone-lapsia paapotaan ja halutaan tänne lisää, vaikka ne tulevat tarkoituksenan murhata suomalaiset.

  Ja sitten sanotaan että hämäläisten ajatuksenjuoksu on hidasta.

  Reply
 • 24.7.2017 at 10:31
  Permalink

  Terroristismin uhkaa euroopassa voi verrata satuun punahilkasta

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.