Syyria: Trump lopettaa kapinallisten aseistamisen

Vuoden merkittävimmässä ulkopoliittisessa siirrossa Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump lopettaa CIA:n operaation, jossa CIA on aseistanut Syyrian kapinallisia.watch Transformers: The Last Knight movie now

Tämä siirto on poliittinen mannerlaattojen siirtymä Yhdysvaltain ulkopolitiikassa, joka on ollut koko kuusivuotisen sodan ajan se, että on pyritty syrjäyttämään Bashar Al-Assad vallasta.

Siirto on linjassa Trumpin kampanjalupasten kanssa, sillä Trump lupasi siirtää sodan painopisteen pois Syyriasta ja ISIS-terroristijärjestöä vastaan.

Asiasta uutisoi ZeroHedge.

2 thoughts on “Syyria: Trump lopettaa kapinallisten aseistamisen

  • 20.7.2017 at 08:05
    Permalink

    Miksi yleensä millekään kehitysmaalle on myyty aseita?

    Reply
  • 21.7.2017 at 00:19
    Permalink

    Loistava uutinen! Valhemediat YLE ja HS ovat niin hiljaa, että heinäsirkkojen sirkutuksen voi kuulla! Ääri-islamistisia terroristeja jo 80-luvulta lähtien tukenut USA vihdoin muuttaa politiikkaansa, ja maailma ottaa askeleen lähemmäksi rauhaa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.