Sukupuolistereotyypit kielletty Britannian mainoksissa

Britannian mainosten valvonnasta vastaava viranomainen (ASA) on kieltämässä mainoksia, jotka vahvistavat sukupuolille tyypillistä käytöstä.

Viranomaisen mukaan mainokset voivat vahvistaa odotuksia siitä miten ryhmien tai yksilöiden tulisi käyttäytyä tai miltä heidän tulisi näyttää sukupuolensa perusteella.

Mainossäädös ei kiellä kaikkea sukupuolille tyypillisen käytöksen esittämistä mainoksissa, mutta kieltää muun muassa sen, että mainos antaa ymmärtää, että jokin toiminta olisi sopimatonta tytöille tai pojille siksi että se on tyypillistä toiselle näistä sukupuolista.

Viranomaisen mukaan painopiste on siinä, etteivät mainokset johda harhaan, aiheuta harmia tai luokkaa ketään.

Samoin perustein Kanadan Ontariossa hiljattain säädettiin asetus, joka pakottaa käyttämään henkilöstä mitä hyvänsä sukupuolipronominia henkilö haluaa hänestä käytettävän. New Yorkissa sukupuolia on asetettu jo 31.

Kriitikot ovat sanoneet, että viimeaikaiset lait ja asetukset kieltävät ihmisten biologiasta kumpuavan käytöksen ja loukkaavat sananvapautta.

Asiasta kertoi Sky News, Reddit, The Daily Caller.

Extra – professori Jordan Peterson kertoo sukupuolten persoonallisuuseroista:

One thought on “Sukupuolistereotyypit kielletty Britannian mainoksissa

 • 18.7.2017 at 12:45
  Permalink

  Tämä on juuri sitä mielennussintaa ja perinteisten porvarillisten arvojen tuhoamista, millä sionistit haluavat tuhota meidän ”ali-ihmisten, gojimien” yhteiskunnat. Hyvin menee läpi, kun tarpeeksi on toistettu. Idea on suoraan Sionin viisaiden vanhempien pöytäkirjoissa mainittu:

  MITEN HALLITSEMME YLEISTÄ MIELIPIDETTÄ?

  10. Voidaksemme hallita yleistä mielipidettä on meidän kylvettävä epäröintiä ja eripuraisuutta esittämällä eri tahoilta keskenään ristiriitaisia ajatuksia ja mielipiteitä, kunnes gojimit täydellisesti eksyvät tässä labyrintissa ja ajattelevat, että parasta on olla omaksumatta minkäänlaista mielipidettä valtiollisissa kysymyksissä, koska kansalla ei näissä asioissa kuitenkaan ole tarpeellista selvänäköisyyttä, ja koska ainoastaan kansan johtaja ne täydellisesti käsittää! Tämä on ensimmäinen salaisuutemme.

  11. Toinen valtamme menestymisen yhtä tärkeä salaisuus on siinä, että se siinä määrin kiihoittaa kansan ja yhteiskunnan paheita – huonoja tottumuksia, intohimoja jne. – ettei kukaan pysty selvittämään tätä kaaosta ja että ihmiset siten vähitellen lakkaavat ymmärtämästä toisiaan. Tämän menettelyn avulla on meidän helppo kylvää epäsopua (Matteus 21:21) ja epäilystä puolueiden keskuuteen ja pirstota kaikki kokoavat voimat, jotka eivät vielä tahdo alistua valtaamme sekä kukistaa jokainen aloite, joka jollakin tavalla voisi muodostua esteeksi asiallemme.

  PERSOONALLISUUDEN MERKITYS.

  Ei mikään ole vaarallisempaa kuin voimakas persoonallisuus sekä sen omaama aloitekyky ja toimintatarmo. Jos persoonallisuus samalla on nerokas, se voi saada aikaan enemmän kuin miljoona ihmistä, joiden keskuuteen olemme kylväneet eripuraisuutta. Meidän on johdettava gojimien yhteiskunnallista kasvatusta siihen suuntaan, että kansat ovat epätietoisia ja masentuneita aina, kun tarvittaisiin aloitekykyä. Ponnistukset, joihin ihmisten toimintavapaus pakottaa, heikentävät voimia niiden törmätessä yhteen vieraan vapauden kanssa. Tästä aiheutuu pahoja moraalisia vastakohtaisuuksia, pettymyksiä ja vastoinkäymisiä.

  KORKEIN VALTA.

  Kaiken tämän avulla väsytämme gojimit niin, että saamme heidät pakotetuiksi tarjoamaan meille maailmanvallan. Lahjakkuutemme ja taipumustemme avulla kykenemme hankauksettomasti kokoamaan käsiimme maailman kaikki valtiolliset voimat, ja saamaan korkeimman vallan. Nykyisten hallitsijoiden tilalle tulemme asettamaan kauhuvallan, jota tullaan kutsumaan valtioiden yläpuolella olevaksi hallinnoksi. Sen käsivarret tulevat pihtien tavoin ulottumaan kaikkialle niin valtavan järjestelmän avulla, että kaikkien kansojen on alistuttava herruuteemme.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.