Hylätty vauva löytyi metsästä viime hetkellä

Venäläisen tehdasvartijan työpäivä sai erkoisen käänteen, kun hän oli kiertänyt tehdasrakennuksen aitausta varmistaakseen kaiken olevan kunnossa. Denis Saranzev kertoi kuulleensa erikoisen äänen, joka kuulosti aivan vauvan itkulta. Kävellessään ojan luokse, josta ääni kantautui, huomasi Denis roskien ja mudan keskeltä pilkottavan käden. Roskat siirrettyään, esiin tuli muovipussi, jonka sisällä oli pieni tyttövauva.

Korkeintaan muutaman päivän ikäinen tyttövauva oli likainen sekä täynnä ötököitä, ja muurahaiset olivat kulkeneet korvien käytäviin sekä syöneet hänen sielmiensä ympäryksiä. Ura news  kirjoittaa Deniksen soittaneen poliisille ja pyytämään heitä paikalle.

 

 

Sairaalan tietojen mukaan vauva oli vain 5 päivän ikäinen. Lapsen silmät rähmivät ja muurahaiset olivat kulkeutuneet syvälle korvakäytäviin. Jonkun ajan kuluttua poliisi sai kiinni 22-vuotiaan Olesja-äidin. Hän ei heti tunnustanut tekoaan ja kertoi tulleensa raiskatuksi. Poliisin painostaessa kuulusteluissa hän kuitenkin myönsi tekonsa. Poliisi sai yhteyden myöskin lapsen isään, joka ei ollut tiennyt mitään lapsen olemassaolosta.

Andrej- isä  ja Olesja olivat seurustelleet hetken, mutta suhde oli päättynyt naisen tultua raskaaksi. Andrej olisi halunnut pitää lapsen, mutta Olesna oli kertonut tahtovansa abortin. Andrej oli tavannut tulevan vaimonsa Tatyanan nopeasti edellisen suhteen päätyttyä.  Dna-testit todistivat miehen olevan lapsen isä ja vaimo oli onnellinen perheen lisäyksestä.

Olesja tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen teostaan.

Alla näet videon, joka kertoo koko tarinan

 

 

Lähde: Newsner

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.