Pysäyttävää tietoa Pariisin nykytilasta – video

Video on kuvattu Ranskassa 500 hengen pakolaiskeskuksen liepeiltä, missä sadat ellei tuhannet siirtolaiset makoilevat pitkin katuja ja puistoja.

Videossa haastateltavan mukaan väkeä tulee joka ikinen päivä lisää. Puhutaan sadoista tulijoista per päivä, niin Saksasta, Sveitsistä kuin Italiastastakin. Kun keskun on täynnä siirretään tulijoita eteenpäin toisiin Ranskan osiin.

Videon tehnyt naishenkilö kertoo kuinka tarut syyrialaisista naisista ja lapsista on täysi myytti. Tulijat ovat enimmäkseen pohjois-afrikkalaisia. Haastattelija on yrittänyt saada pakolaisilta haastattelua, mutta oli saanut kieltävän vastauksen. Pakolaisia on haastattelijan mukaan kielletty antamasta haastatteluja medioille.

”On olemassa pelko siitä, että jos totuus tulee ilmi, niin asiat muuttuvat pakostakin”

Video Ranskasta, aukeaa tekstistä ”Watch on Facebook:

https://www.facebook.com/1193209580733660/videos/1380298658691417/

2 thoughts on “Pysäyttävää tietoa Pariisin nykytilasta – video

 • 18.7.2017 at 13:04
  Permalink

  Eurooppa on menossa hyvää kyytiä alas päin ja sinne kun vajotaan ei enää ole paluuta normaaliyhteiskuntaan.

  Reply
 • 12.4.2019 at 13:27
  Permalink

  Suvakit kuten vasemmisto huutaa populistisesti samaan aikaan ilmastonmuutoksen torjunnasta ja maahanmuuton lisäämisestä vaaliohjelmassaan, asiat eivät korreloidu keskenään. Ei väitettyä ilmastonmuutosta ainakaan sillä torjuta, että siirretään väkeä pohjolaan herkempään ilmastoon ilmaston kuormitusta lisäämään. Vielä kehtaavat vähätellä matujen rikoksia, ja yllättäen jokainen raiskaus ja terroriteko on yksittäistapaus. Oulussakin oli siis hiljattain monta yksittäistapausta, aivan kuin Turussa vuosi sitten sattuneessa puukotuksissa, ja lisää on tulossa. Tuostakin kuvassa olevista moni on mahdollisesti jo matkalla Suomeen tätä kirjoittaessani.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.