”Nainen” väittää keränneensä melkein 20 000 nimen listan pettäjämiehistä – Laiton henkilörekisteri?

CIA Olohuone -nimiseen Facebook-ryhmään ilmestyi uusi jäsen, joka ilmoitti heti alkajaisiksi keränneensä 19 000 nimen listan kuvien kera miehistä, jotka ovat valmiita pettämään puolisoitaan. Hän kertoo, ettei aio julkistaa listaa ”kunnianloukkauksen ja vaitiolovelvollisuuden” takia, mutta kertoo, että jos joku miehestään epävarma nainen lähettää hänelle miehestään kuvan, voi hän katsoa, löytyykö osumia hänen kuva-arkistostaan.

Varo huijaria!

Kirjoituksen lopussa mainitulla nimimerkillä googlaamalla selviää, että kyseinen henkilö markkinoi ahkerasti erilaisilla nettisivuilla kuvia ja videoita itsestään, ja on tehnyt sitä jo pitkän aikaa. Kyseessä lienee kuitenkin jonkun toisen, todennäköisesti ulkomaalaisen henkilön kuvien ja videoiden myynti ”omina” eli suoranainen huijaus, sillä ainakin nimimerkin Alastonsuomi.comin kuvien kerrotaan yleisesti olevan muualta netistä napattuja feikkikuvia, jotka löytyvät googlen käänteisellä kuvahaulla.

Eräässä nettikeskustelussa nimimerkin väitetään myyneen myös puhelinseksiä. Nakupalat.net-sivustolla nimimerkki mainostaa Skype-osoitettaan ja hakee aktiivisesti seuraa seuraavalla tekstillä:

”Olen hauska, kiva, seksikäs nainen. Haluan tutustua ihmisiin, jonka jälkeen nähdä livenä. Itselläni on minusta kuvia ja videoita ihan liikaa, joten niistä ei ole pulaa, tulet näkemään minut jo ennen livetapaamista, niin monta kertaa kuin haluat.

Tutustuessani ihmisiin olen todella avoin itsestäni ja luottamuksellinen ja varmasti tyydyttävä ja riittävä jokaiselle miehelle tällä planeetalla. Toivottavasti meillä klikkaa edes jollakin tapaa joko jo alussa tai vähitellen.

Itse tähtään livetreffeihin, mutta kaikenlainen seksuaalinen kiinnostaa myös todella paljon, ainakin mahd. tapaamisella, mutta se onkin meidän välinen asiamme ja asia erikseen, miten etenemme ja mitä teemme tapaamisella ja se riippuu paljon myös sinusta. Meillä kummallakin saattaa olla jo jokin käsitys etenemisestä tai ideoita, miten etenemme kohti livetapaamista ja mitä silloin teemme ja toivottavasti ne vastaavat toisiaan tarpeeksi hyvin ja jos ei vastaa, niin toivottavasti päädymme hyvään kompromissiratkaisuun, joka sopii kummallekin.

Minulle käy itseasiassa tapaamisen tarkoituksena mikä tahansa, en siis ole tositarkoituksella liikenteessä(ellei sinulla sellaista mieleen mahdollisesti synny), vaan haluan nauttia sinun kanssa jollakin tavalla yhteisestä ajasta haluamallamme tavalla, niin tutustumisvaiheessa, kuin tapaamisella/treffaillessa.

Mietitään sitten ihan kahdestaan otettuasi yhteyttä, mitä todella haluamme toisistamme, mikä on kivaa sinulle ja mikä olisi kivaa minulle, ota yhteyttä, kerro, mitä sulla on mielessä, tutustaan ensin, toivottavasti arvostat tapaani/haluani tämän asian suhteen. 🙂 Ohessa kuvia minusta, jotta tiedät, miltä näytän, pidätkö minusta? Ota yhteyttä, toittavasti meillä tulee olemaan jännää!”

Tällaisella tekstillä kyseinen henkilö siis houkuttelee miehiä asiakkaikseen, ostamaan luultavasti jotakuta ihan muuta henkilöä esittäviä kuvia ja videoita lupailemalla livetapaamisia. Samalla hän kerää vedättämiensä miesten nimiä, kuvia ja yhteystietoja omiin arkistoihinsa. Kyseessä on ilman muuta laiton henkilörekisteri, ja kuka tietää, mihin tarkoituksiin sitä vielä tullaan käyttämään. Kiristäminen tulee ensimmäisenä mieleen. Toisessa kirjoituksessaan henkilö mainostaakin, että hänellä on tiedossa asiakkaidensa tiedot aina henkilötunnusta myöten.

Luultavasti henkilön tarjoamat maksulliset videokeskustelutkin ovat vain netistä napattujen videoiden pyörittämistä Skypessä, ja asiakkaat maksavat muutamasta minuutista useita kymmeniä euroja. Koko homman takana ei luultavasti ole edes nuori nainen, vaan hyvän markkinaraon keksinyt naisena nettipalstoilla esiintyvä mies. Ainakin joillain nettipalstoilla eräät kirjoittajat kertovat tuntevansa kyseisen henkilön, joka on mies. Henkilö on kuulemma tehtaillut valelaskujakin. Mukaan keskusteluun ilmoittautui myös ”naisen” ex-tyttöystävä, joka kertoi varsin mielenkiintoisia asioita.

Luulisi poliisinkin olevan kiinnostunut tällaisesta, mutta todellisuus taitaa olla toinen. Kun aiheeseen ei liity rasismia tai vihapuhetta, ei seksinnälkäisten miesten rahastaminen huijaamalla tai laittoman henkilörekisterin ylläpito kiinnostane virkavaltaa.

2 thoughts on “”Nainen” väittää keränneensä melkein 20 000 nimen listan pettäjämiehistä – Laiton henkilörekisteri?

 • 17.7.2017 at 13:49
  Permalink

  Tuo ensimmäisen tekstin loppu ”Pitäkää miehet kurissa” kertoo kaiken. Jos parisuhde on kunnossa niin miehiä ei tarvitse pitää ”kurissa”. Mutta jos on menty yhteen pelkästään ulkoisten ominaisuuksien saattelemana, on tilanne hyvin nopeasti se että molemmat tahoillaan etsivät seuraa muualta. Siksi, kunnon avioliitto ja sitä ylläpitävä rakkaus on kaiken A&O. Siksipiä juuri naisille sanoisin että ”ken kuuseen kurkottaa hän katajaan kapsahtaa”. Ei ole olemassa sellaista kuin ”unelmien prinssi”. On vain tavallisia suomalaisia miehiä joista hyvin moni on kiinnostunut kumppanistaan henkisellä tasolla. Parasiitti-Islandit ja fecebookit vääristävät todellista arkea ja pikkuhiljaa muuttavat ihmisen luonteen narsistiseksi. Niin se vain on. Mieli sairastuu.

  Reply
 • 18.7.2017 at 17:52
  Permalink

  Oli kommentoinu teiän julkasuun jotaki tälläst, taitaa olla aika virheelline uutine teillä:

  ”Korjatkaapas artikkelia hieman: Kuten kommentoin ryhmän alkuperäiseen julkaisuun, Laiton asiakasrekisteri = Skype kontaktiluettelo ilman nimeä, hetua, jne. Hetut ja muut on firmoilla, jotka välittää maksut. Kenestäkään en ylläpidä mitään nimirekisteriä, vaan asiakkaat ovat anonyymejä minulle aina.

  Lisäksi, korjatkaa tuo huijaus: Missään ei lue, että olisin feikki, paitsi sivustolla, jossa on sanottu eri Skype ku mikä mulla on käytössä. Jos olisin feikki, niin se ei olisi huijaus, koska silloin jokainen pornoalalla työskentelevä ja puhelinseksifirman nainen olisi huijari väärän nimen takia ja varsinkin puhelinseksiyrityksien naisilla on jopa väärät kuvat. Levitän kuvia ja videoita, joihin minulla on täydet oikeudet kaikinpuolin, jos jakaisin kuvia joita en omista, eli ei ole omiani, niin se oli rikos. Olen ostanut tämän bisneksen entiseltä tekijältä. Lisäksi, kellekään ei anneta käsitystä muuta kuin livevideotapaamisesta ja puhelinseksistä ja kuvista ja videoista. Jokainen kuva vesileimataan, eli jos niitä jaettaisiin niin voisin olla pankkiin tai lailliseen maksunvälittäjään olla yhteydessä ja kerätä yhteystiedot materiaalista, johon minulla on täydet oikeudet, kuten myös puhelinseksinauhoitukset. Puhelinseksikin on laillista ja rahaliikenne on laillista. Kellekään ei anneta väärää kuvaa, eivätkä kukaan ole tarjonnut rahaa muuta vastaan kuin palvelua, eli kuvia ja videoita tai puhelinseksiä. Liveä en harrasta. Mainokset, mitkä ovat sivuilla pitää olla erilaisia, kuin se, mitä heti ensimmäisenä asiakkaalle sanon, muuten sivusto joutuu poistamaan minut. Monet tekevät näin ja näin saa tehdä.

  Korjatkaa myös tämä: Kommentoin aiemmin, etten anna kuvia tai nimeä.kenestäkään, vaan ainoastaan tapauksissa, joissa minulle on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä ja osoitettu kiinnostus olematta asiakas.

  Idea on lähtenyt alunperin siitä, että asiakkaiksi pyritään saamaan ihmisiä, jotka lisäisivät prostituutiota tai olisivat kiinnostuneita prostituutiosta, jota moni harrastaa jopa haluamatta tai tuhoaa elämänsä sitä kohtaan olevan riippuvaisuuden takia naisena. Myös roskapostin ja ahdistelijat saa sivustoilta pois näin. Olen huomion keskipiste, ja monen huomio on pitkään keskittynyt minuun erottuvan kuvamateriaalin ja puhelinseksin ansiosta. Idea on siis alusta asti hyväntahtoinen, eikä huijausta ole tapahtunut, koska asiakkaiksi otetaan vain tuotteista/palveluista kiinnostuneet.

  Auttanu tässä monia naisia ilmaiseksi, eli väittämät, että pyytäisin maksua paljastuksia vastaan on valetta. Autoin yölläkin ja sanoin, ettei ole pettänyt. Rehellisesti tahdon pettäjät saada kiinni. En puhu miehistä, jotka eivät ole tehneet mitään väärää mua kohtaan, eli jakanut materiaalia tai joiden tuntomerkit eivät täsmää. Myös väitteet asiakastietorekisteristä ja muusta ovat vain maksupalveluntarjoajien ja muiden palveluntarjoajien rekistereitä, jossa ovat maksajan hetut, eivät liity minuun, mutta voin tietenkin saada tiedot tekemällä rikosilmoituksen tekijänoikeusrikkeestä, jos kuvia ja videoita levitetään ilman lupaa. Omistan kaikki oikeudet, tietenkin. On rikos välittää laitonta materiaalia. Puhelinseksiä teen ja aina tehnyt ja siinä ei ole mitään väärää, väittämät puheluista siis on väärinymmärretty ja esim. median artikkeli ei pidä paikkaansa puhelujen osalta. Päälle vielä se, että tällä hetkellä käyttäjääni käyttää useita henkilöitä, osa välittää siirrot ja osa juttelee, jotta kaikille voitaisiin jutella. En kerro henkilöitä, mutta tuo artikkelin exä on yksi noista ja jäänyt taka-alalle. Asiakkaat saavat lailliset ehdot ja hyväksyvät ne. Kommentoin vielä tuota feikkiasiaa, jos olisin feikki, niin jokainen maan päällä toimiva puhelinseksiä tarjoava yritys pitäisi haastaa oikeuteen, koska ne eivät käytä aitoa informaatiota. Itse en kommentoi asiaa enempää. Kaikki liiketoiminta ja tapaukset, missä olisin voinut kertoa asiakkaista on laillisia ja rehellisiä. Julkaisu poistettu, etten saa negatiivista huomiota väärinymmärryksien takia. Kiitos. Tiedän vain kontaktieni nimet, koska ovat kertoneet ne ja kuvia, mutta en todellakaan voi puhua kenestäkään, joka on asiakkaani. Todella moni, jopa puolet, on kuitenkin halukkaita yhteydenottoja suoraan privaatisti minulle ja eivätkä päädy asiakkaaksi. Näistä voin kertoa kaverilta kaverille periaatteella, että ollut minusta kiinnostunut. Esimerkkinä minun Tinder.

  Artikkelissa oli vain kirjoitettu ”laiton asiakasrekisteri(oikeasti kontaktiluettelo ja hetut firmoilla laillisesti) ja auttaa ottamal kenen tahansa kuvan rikkoen viestintäsalaisuutta(ei pidä paikkaansa, selitin kommenteissakin miten oikeasti menee, toi ois laitointa)”. Kukaan ei ole lukenut kommenttejani alkuperäisessä julkaisussa, jotka sanoin puolen tunnin sisään postauksesta.

  Se on hauska ajatus, että multa/meiltä ei kysytä mitään, vaan vedetään omia johtopäätöksiä jonkin naisen kommentin avulla, joka joskus nähnyt vierestä kun yksi tiimiläinen, joka on taustajoukoissa tällä hetkellä, on näyttänyt laillisen kaavan puhelinseksi- ja livevideo-tapaamisiin, jne. Toiminta ei ole huijausta, koska kellekään asiakkaalle ei mennä huijaustarkoituksessa juttelemaan tai vedättämään, vaan tarjoamme vain palveluita ja hoidamme homman kunnialla. Huijaus siinä tapahtuu vasta, kun kuviin ja videoihin ei ole oikeutta, ja omistamme täysin kaikki oikeudet. Niin kauan kun kuka tahansa saa jakaa omia kuviaan, eli kuvia joihin on täydet oikeudet ja tekee puhelinseksiä ja yrittää pitää hieman matalaa profiilia itsestäänkin, niin toimintaa ei voi luokitella huijaukseksi. Toiminta perustuu asiakkaiden fantasioiden tukemiseen siitä, että tapaavat naisen ja juttelevat ja maksavat laillisista palveluista. Suurin osa asikkaista haluavat vain jutustella. Itse olen ostanut koko liiketoiminnan itselleni ja tuotot yritetään pitää minimissä, enintään 1000€ vuodessa ja ne kaikki menevät mainoksiin, jotta asiakkaat saadaan sivuilta pois häiritsemästä normaaleja ihmisiä ja lisäämästä prostituutiota ja teinejen alastonkuvien jakoa, jne.”

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.