Näkökulma: Terrorismi ja valtiopropaganda: Ankka ja Peitto

Näkökulma

Monet meistä ovat jo nähneet poliisin propaganda-videon, jossa ohjeistetaan suomalaisia seuraavin ohjein: pakene, piiloudu, hälytä. Harvempi meistä ehkä on oivaltanut, että tämä on suora kopioi muualla EU:ssa käytettävästä rimpsusta: run, hide, tell. Videot artikkelin lopussa.

Jotkut meistä kuitenkin muistavat vielä toisen maailmansodan jälkeisen propagandavideon, jota tuttavallisesti kutsutaan nimellä Ankka ja Peitto. Oikeasti videon nimi oli Duck and Cover, eli kumarru ja suojaudu.

Duck and Cover -video opetti Yhdysvaltain kansaa suojautumaan ydinaseiskulta menemällä pulpetin alle piiloon. EU:n juokse, piiloudu ja kantele -video tuskin on todellisen tilanteen tullessa sen tehokkaampi terroristeja vastaan.

Kysymys onkin yksinomaan siitä, että koetetaan luoda kansalaisille turvallisuudentunnetta viranomaisohjeistuksella, kyllä isoveli hoitaa.

Kysymys on kuitenkin propagandasta, jolla koetetaan osaltaan lakaista pois sitä tosiasiaa, että kulttuurien moninaisuus on saavuttanut nyt myös Suomen ja lintukoto on menetetty.

Lintukoto ei palaa Suomeen niin kauan kuin kansainvälinen eliitti pitää vapaata liikkuvuutta kärkitavoitteenaan ja niin kauan kuin Suomi tanssii tämän eliitin pillipiiparien tahdissa.

Samalla on tullut selväksi, että tämä ylikansallinen eliitti hyväksyy eurooppalaiset kuolonuhrit hinnaksi sille, että sen tavoittelema ylikansallinen ja monikulttuurinen maanpäällinen paratiisi saavutetaan.

Jotkut meistä vieläpä muistavat senkin, että paratiisia maan päälle ovat aiemmin rakentaneet John Ball (1381), Thomas Müntzer (1525) ja Vladimir Lenin (1917). Jotkut meistä ovat oivaltaneet senkin, että jokainen näistä utopistisista paratiisihankkeista päättyi ennalta-arvattavasti katastrofiin.

Suomen poliisin propagandavideo:

Britannian vastaterrorismin propagandavideo:
https://www.youtube.com/watch?v=f_VrwYJawxc

Yhdysvaltain 1950-luvun propagandavideo:
https://www.youtube.com/watch?v=N_1jkLxhh20